Ethem Efe
Bilgin
Güzel tercih, iyi kullanımlar dilerim.Haklısınız hocam zaten eski oyunlara özlemim var.
Series X almaya karar verdim de Game Pass alacağım bana çok iyi alternatif olarak geliyor.
Güzel tercih, iyi kullanımlar dilerim.Haklısınız hocam zaten eski oyunlara özlemim var.
Series X almaya karar verdim de Game Pass alacağım bana çok iyi alternatif olarak geliyor.
Peki hocam Kırık PS4 ne kadar güvenilir kiHikayeli oyunlar oynayacaksanız tek seçeneğiniz PS maalesef. Xbox tarafında pek doğru düzgün bir oyun yok. PS5'te kırıldı ama 25-30 bin verip o makineyle sadece offline oynamak saçma olur bence. En mantıklısı kırık PS4 gibi.
Bir sorun yaşamazsınız, ancak PS4 artık retro bir konsol sayılır maalesef, yeni çıkan oyunlar zaten gelmiyor konsola.
Oyunlar pahalı tabi sadece sevdiğin oyunları al indirim kovala ha çok zorluyorsa seni Xbox'da alabilirsin . Ben Xbox'a hiç bir zaman ısınamadım kötü olduğundan değil de sevemedim bir türlü .Ama oyun maliyetleri de on planda hocam.
Ps plus da her oyunu kapsıyor mu
Hocam sağolasın bir de ozel olarak sorum olacaktıBir sorun yaşamazsınız, ancak PS4 artık retro bir konsol sayılır maalesef, yeni çıkan oyunlar zaten gelmiyor konsola.
Konsollar aracılığıyla oynayamazsın diye biliyorum. Ancak bilgisayar üzerinden emülatör ile halledilir.Hocam sağolasın bir de ozel olarak sorum olacaktı
Bazı PS3 oyunları oynamak istiyorum ancak ne CD'si var ne de Dijital sayfası. Transformers Dark of the Moon oynamak istiyorum.
Bu oyunu hiçbir türlü oynayamam mantıken olarak ancak PS5 ya da Xbox Series X cihazlarında oynatabilecek emulator var mıdır?
Sistem iyiyse Emülatör ile oynarsın Pc'de GodFather 2oynuyorum Uncharted 3 düzgün çalışmıyor mesela deneyebilirsin.Konsollar aracılığıyla oynayamazsın diye biliyorum. Ancak bilgisayar üzerinden emülatör ile halledilir.
@Simon, sizin bilginiz vardı sanırım?
Hikayeli oyun odaklı biriyseniz Xbox tarafında maalesef o kadar hikayeli oyun yok. Olanları da PS'de oynayabilirsiniz zaten; GTA, Cyberpunk, AC serisi gibi gibi. Ek olarak Sony'nin kendi oyunlarını oynayabilirsiniz.Hocam işte oyunlar için saglam butcem yok bunun yerine de game pass alıp rahatıma bakmak istiyorum
Sirf bu sebepten Xbox alsam yokluğunu aratır mi ?
Özel oyunlar dışında olan tüm hikayeli oyunlar Xbox tarafında var zaten.Hikayeli oyun odaklı biriyseniz Xbox tarafında maalesef o kadar hikayeli oyun yok. Olanları da PS'de oynayabilirsiniz zaten; GTA, Cyberpunk, AC serisi gibi gibi. Ek olarak Sony'nin kendi oyunlarını oynayabilirsiniz.