yusufimran
Uzman
Arkadalar merhaba, GTA 6 için XBOX Series X almayı düşünüyorum. Hem ikinci elde 21K civarı hem de PS5'ten daha güçlü olduğunu duydum. Ne önerirsiniz?
PS5'den güçlü olabilir bu çok fark yaşatacak bir seviyede değil. Ben XBOX kullandığım süreçte çok hoş bir süreç yaşamadım. PS5 benim için kusursuzdu. Aynı zamanda ben GTA 6'nın PS5'de XBOX'a göre daha iyi çalışacağını düşünüyorum çünkü Rockstar GTA 6'nın pazarlama süreci için Sony ile daha samimi. Tahminimce optimizasyonunu da daha iyi tutturmuşlardır PS'de. İkinci elde PS fiyatları nasıl bilmiyorum, arada çok fark var ise XBOX tercih edilebilir tabi ki. GTA 6'ı benim gözümde oynatacak en iyi ikinci cihaz oyun PC'ye çıkana kadar.Arkadalar merhaba, GTA 6 için XBOX Series X almayı düşünüyorum. Hem ikinci elde 21K civarı hem de PS5'ten daha güçlü olduğunu duydum. Ne önerirsiniz?
hocam grafikler açısından çok fark olurmu ikinci elde benzer fiyatlar varPS5'den güçlü olabilir bu çok fark yaşatacak bir seviyede değil. Ben XBOX kullandığım süreçte çok hoş bir süreç yaşamadım. PS5 benim için kusursuzdu. Aynı zamanda ben GTA 6'nın PS5'de XBOX'a göre daha iyi çalışacağını düşünüyorum çünkü Rockstar GTA 6'nın pazarlama süreci için Sony ile daha samimi. Tahminimce optimizasyonunu da daha iyi tutturmuşlardır PS'de. İkinci elde PS fiyatları nasıl bilmiyorum, arada çok fark var ise XBOX tercih edilebilir tabi ki. GTA 6'ı benim gözümde oynatacak en iyi ikinci cihaz oyun PC'ye çıkana kadar.
Gecmiste Xbox one X kullanmistim ben de bunlar konsol degil kesinlikle. Konsol dedigin Playstation gerisi hikaye.PS5'den güçlü olabilir bu çok fark yaşatacak bir seviyede değil. Ben XBOX kullandığım süreçte çok hoş bir süreç yaşamadım. PS5 benim için kusursuzdu. Aynı zamanda ben GTA 6'nın PS5'de XBOX'a göre daha iyi çalışacağını düşünüyorum çünkü Rockstar GTA 6'nın pazarlama süreci için Sony ile daha samimi. Tahminimce optimizasyonunu da daha iyi tutturmuşlardır PS'de. İkinci elde PS fiyatları nasıl bilmiyorum, arada çok fark var ise XBOX tercih edilebilir tabi ki. GTA 6'ı benim gözümde oynatacak en iyi ikinci cihaz oyun PC'ye çıkana kadar.