Foruma Hiçbir Katkısı Olmayan Toksik Kitle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 231
  • Görüntüleme Görüntüleme 13B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Toksit kitle, maalesef engel koyulsa da gene işini yapar.

İfadeler: 409
Eleştri güzeldir, konu o'dur bu'dur yorum yok ama Technopat moderasyonunun daha profesyonel olduğu konusu büyük komedi.

Öylesine bir moderatörün son mesajına baktım ve PSU yüzünden mavi ekran almazsınız yazmış. Geçen sene PSU yüzünden mavi ekran yaşayan biri olarak güldüm. Yanlış bilgiden raporlarsam profesyonel arkadaşların bunu yanlış bilgi olarak kabul edip uyarı vermesi ya da mesajı değiştirmesi sence ne kadar olası? O kadar profesyonelliklerine güveniyorum ki rapor bile atmadım bir şey değişmeyecek diye.

20 yaşında insanları böyle kalıplara sokmayın. İyidir kötüdür deyip geçin. Astivadan bağımsız tabii ki bu yazdıklarım. Kendisi oranın idame ettireni değil sonuçta.

İkisi de haksız ama konu açılıp da rencide edilmesi de gerekmiyordu.

Askerlik zamanımda Çavuşumuz, duvarlara memleketinin adını yazan askeri defalarca şahsi olarak uyardı, ancak sonuç alamadı.

Bunun üzerine, 40 kişilik içtima sırasında askerin adını söyleyerek, "İstersen kırtasiyeden sana bir boyama kitabı alalım" dedi. Bu olaydan sonra asker, bir daha duvarlara yazı yazmadı.

Bazen insanların hatalarını anlaması için toplum içinde uyarılması gerekebilir. Ancak bu yöntem herkes için uygun değildir; gerçekten hak eden durumlarda uygulanması en etkili yoldur.

Bana da bir ara çok yanlış yapıyorsun dikkat et yazmışlardı

Benim yaşım 16. Bu foruma katıldığımda 15 idim. Yeşil foruma katıldığımda 14.

Güzel örnekti.

Siz yapmayın bari hocam. Bu olay dışında bilmiyorsanız gruplaşıp insanları foruma küstüren birkaç grup var. Sırf bundan dolayı gidenler oldu. Ben bile hesabımı 4-5 kere sildim. Konu faydalı bir içeriği beğenmeye gelince kendileri yok iken en ufak hatanız olunca direkt olarak saldırı moduna geçiyor birbirlerinin mesajlarını beğeniyorlar. Konu ile bağımsız olarak bu etiketlenen en masumları bile olabilir. Raporluyorum ancak değişen bir şey olmuyor. Durmadıkları müddetçe bilet açmayı bırakmayı düşünmüyorum.

Gruplaşmalar bitti sayılır hocam konuyla alakasız. Artık eskisi gibi hahaha yağmuruna tutulmuyorum. Sadece benim için değil. Çoğu kişi için de öyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…