Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Recep Baltaş bazen önemsiz konular veya moderasyon ekibiyle ilgili konular açarak çözüm işaretliyor. Ancak kendisi de emek verip birçok sorunu çözdüğü için bu çok takılacak bir mevzu değil. Açtığı konular başka birinin sorununu çözebileceği için çözüm olarak işaretleniyor. Yine de keşke sadece başlığı "Çözüldü" yapıp çözüm puanını vermeseymiş, daha iyi olabilirmiş.

Bu arada bu forum moderasyon açısından yeşil siteye göre daha hızlı. Konular daha çabuk onaylanıyor, raporlara daha hızlı dönüş yapılıyor.

Aktiflik daha az olduğu için olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu forumdan yaşı 20'yi geçmeyen ve Recep Baltaş'a şakşakçılık yapan 3-5 ergen yüzünden uzaklaştım. Recep Baltaş toksik kitleden bahsederken kendisine yakın olan kitleyi görmezden gelmiş. Durumun farkında veya değil onu şakşaklayan kitle sürekli birbirlerinin yorumlarını beğeniyorlar. Birisi onlar hakkında veya Recep Baltaş hakkında aksi bir şey söyleyince hepsi aynı konu başlağında toplanıp diğer kişiye karşı tavır takınıyorlar.

En basiti Recep Baltaş'ın tek slot RAM içeren hazır sistem tanıtımı yapmasını eleştirmemdi. Sistemde stutteringler olur koyulan ekran kartına yazık dedim diye kitle halinde saldırdılar. Recep Baltaş da çanak tutunca burada bulunmanın vakit kaybından başka bir şey olmadığı kanısına vardım.

Bu ve bunun gibi sebepler yüzünden bu forumdan uzaklaştım. 2 aydır da foruma girmedim bile. Şans eseri konu başlığını görünce yazma gereği hissettim. Muhtemelen son mesajım olacak.

İnsanları eleştirirken önce kendi kapınızın önünü süpürün. @Recep Baltaş
Bir yalanla forumdan gitmişsin, gelmiş yine yalan söyleyerek konuya dalıyorsun.

Açtığın konu bu:

Şöyle demişsin:

Hazır sistem reklamı yaparken bunları söylemiyorsunuz. İnsanlara düşük kalite RAM, güç kaynağı ne varsa iteliyorlar. Bilinçsiz kullanıcı da uğraşıyor sonra. Sorun yok diyenin de sisteminde eminim stutteringlerden geçilmiyordur farkına var mıyordur.

Ben de size bunun yalan olduğunu ve ben tanıttığım sistemlerdeki eksileri açık ve net bir şekilde sölyediğimi belirtmişim. Haklı ben olduğum için mesajlarınız hiçbir destek görmemiş ve sanırım haksız olduğunuzdan sinirlenip forumu terk etmişsiniz.

Şimdi geri gelip sanki o gün ben haksızmışım da ona rağmen şakşakçılar var mış da beni desteklemiş gibi algı yaratmaya çalışıyorsunuz.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süre sessiz kalıp bir anda sohbete dalan kişi olarak bence bu konuya hiç gerek yoktu.
Biraz Arınma Gecesi konseptinde olmuş konu.
Özelden konuşulması veya moderasyon ekibi tarafından birebir ilgilenmesi gereken meseleler diye düşünüyorum. Biz Türk halkı kaosu severiz o yüzden böyle düşünsem dahi kendimle çelişip konuları okuyorum. Geleneksel iş makinası izlenmesi gibi bir spor bu da galiba.

Şunu da eklemeden geçmeyeceğim @Recep Baltaş görevi olmamasına rağmen çoğu zaman sorgusuz sualsiz sorunları çözmek için uğraşıyor. Bu 5-6 (?) yıl önce de böyleydi şimdi de böyle. Çözüm meselesine gelecek olursak isterse 5000 çözümü olsun forumda. Kendisi bundan daha fazla konuya çözüm sunmuştur diğer forumlarda da o yüzden bunu çok sorgulamıyorum.

Gerçekten konunu özeti için teşekkürler. Bu duruma değinip konuyu başka yere sürüklemeye gerek görmemiştim ben, siz iyi yapmışsınız. Zaten Recep Bey mesajları düzgün okumadan, dediğim gibi biletimi ve raporlarımı buraya sermeden hala hakaretler yağdırıyor. Bu saldırgan tavrı gören görüyor. Ben eleştirimi düzgünce yaparken gördüğüm muamele komik. Bir site sahibinin bu saldırgan tavrı herkese ders olabilir. Konuda olan son mesajımdır. Hesabımı isterlerse kapatabilirler, onların kararı.
Bozacının şahidi şiracı. Yalancının yalanını video ile ortaya çıkardım. Açtığı konuyu da bulup hem yazılı hem videolu bir biçimde bütün yalan iddilarına cevap vermişim. Destekçiniz bu işte.

Burada görülen tek şey senin ve arkadaşlarının toksik tutumu. Hesabını kapatmayacağız ama bundan sonra profil mesajlarında toksiklik yapılmasın diye alt limitler getireceğiz. Belki o çok "değerli" zamanınızı bir konuya cevap yazarak harcarsınız.

Şu an bu konuda gereksiz bir şekilde ikili tartışma yapmaya devam eden üyeleri göz ardı etmişim. Zamanında doğru bir karar vermişim. Zira meraktan içeriği göster diyerek yazılanları okumaya çalıştığımda, gerçekten içeriği okumayı bitirmeye sabredemiyorum.

Bu arada Technopat yine çöktü. Neden moderasyon ekibinin bu forumda gezdiğini anlayabiliyorum aslında. Technopat 1 gün varsa 5 gün yok diye buradalar hep. Düzgün bir sunucu ve yönetim herkesin hakkı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.