Foruma Hiçbir Katkısı Olmayan Toksik Kitle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 231
  • Görüntüleme Görüntüleme 13B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O yan çardan gelenler size diyorum:
Şirketlerde kademeler vardır. Klavye başından ayrılıp, işe girmediyseniz bilmezsiniz. Bir müdür, eğer yetkisiz bir çalışansan, sana gelip bizim serverlarımız şu şekilde bla bla... diye anlatmaz. Sen kimsin ki anlatsın? Sen basit bir çalışansın. Ortaklar ve yönetim kurulunun işidir bu. Technopat ne olursa olsun bir şirketti. Bu şirketin bilinen yüzleri Recep ve Ali'ydi. Kararları ikisi veriyordu. Sen kimsin ki sana sorunlarından bahsetsinler? Sen orada görevini yerine getirmek, sana verilen işi tamamlamak için varsın. Fikir danışılmak için değil.

Arkadaşlar konuyu kapıyorum zira bu kadar toksiklik yeter. Enerjimizi sorun çözmeye ve forumun büyümesine harcayacağız. Technopat'ı nasıl 10 yılda buraya getirdiysek burayı da yükseltecek olan bizleriz. Technopat da ilk kurulduğunda katı kurallarından dolayı defalarca hiçbir yere varamaz denmişti. Aynısı bugün Techolay için deniliyor. Daha çok çalışıp daha çok kazanacağız ve büyüyeceğiz.

Destek olan herkese teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…