Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim anlamadığım şey şu: babalar size ne @Recep Baltaş'ın üslubundan ya? Adam kabaysa kaba.
Yanlış anlamayın. Ben bu üslup konusunda aşağıdaki kısmı troll kitleye karşı değil de Techolay dışında insanların da görebileceği X gibi yerlerde kullanmaması gerektiğine inandığım için yazdım. Trollere karşı kimse nazik olamaz.

Bazen X profilinize bakıyorum. Düşüncelerinizin bir çok kısmına katılsam da yanlış üslup kullandığınızı düşünüyorum.

Yanlış anlamayın. Ben bu üslup konusunda aşağıdaki kısmı troll kitleye karşı değil de Techolay dışında insanların da görebileceği X gibi yerlerde kullanmaması gerektiğine inandığım için yazdım. Trollere karşı kimse nazik olamaz.
Yo yanlış anlamıyorum ve size demedim. Genele yaydım lafımı. Twitter'daki domuz tayfa anca o dilden anlıyor. Jaho neden milletin anasını kevgire çevirdi sanıyorsunuz? Adama sürekli boş boş iftiralar atıyorlar da ondan. Atanların da çoğu pkklı teröristler. Şimdi karşıda nefret duyduğun birisi varken, imkanı yok sakin kalamazsın. Bilhassa bu eleman şuan Recep'in mekanında. Evinde sana saygısızlık yapılmasını ister misin, hayır. Aynı mantık benimki. Ayıp denen bir şey var. Alınmayın, sözüm meclisten dışarı.

Sorun Ram'in kapasitesi değil. İstersen tek slot 32 GB Ram koy birçok oyunda takılma yaşarsın. Ama 2*16 şeklinde koyulursa hiçbir sorun olmaz. Bütçe adı altında tek slot Ram koyuyorlar ama bu ekran kartının performansını düşürüyor. 1000 lira tasarruf sağlanacak diye 30 bin liralık ekran kartına yazık ediyorlar.
Ya kardeşim sen ne anlatıyorsun? Bu adam bana 1 hafta boyunca "Utku Tebilon'la sistem yapacağız, sistem nasıl? Fiyat nasıl?" diye soru sordu bir kamyon. Peki neden bana sordu? Kendi bilmiyor muydu? Benden daha da iyi biliyor ancak benim uzman olduğum nokta fiyatlandırma, piyasa ve alıcıların ürünlere nasıl baktığı ve neyi almak istediklerini bilmemle alakalı. Ben nereden biliyorum? İşim bu. Sırf parası için sistemi toplayan adam bana bu soruları sorar mı? Son kullanıcıya nasıl uygun fiyattan sistem sunarız, nasıl insanları kazıklamamış oluruz, yetimin veya asgari ücretlinin nasıl hakkına girmeyiz diye kendimize sormaz mıyız? Bunun vebali ağır değil midir? Yakıştırmalarınız hiç hoş değil. Utanmadan para kaldırmak için sistem toplamış iması yaratmışsınız. Yazık, insanların iyilik çabalarına bile çomak sokmaya çalışıyorsunuz. Sistemin fiyatlandırması için ne kadar uğraşıldı, parçalar nasıl seçildi, ne kadar istişare edildi? Bu soruların cevaplarını bilmeden hurra ağzınıza gelen her şeyi buraya yazıyorsunuz. İnsanların hakkına girmektir bu, ayıp. Çok istiyorsan koy 1000 liraya belleğini kendin al.

Bence küçük bir kısmı atlamışsınız. Orada tam olarak sizin yazı boyutunuzla aynı olarak "Technopat'ta iken de benim moderatör olduğum süre boyunca hiçbir katkısı olmadı." yazıyor.
Ben ne bileyim sen kimsin bu bir. İkincisi, beni sadece senin modluk yaptığın bir aya indirgemeye çalışıyorsan bu senin manipülasyonundur. Konuşmanda bir bütünden bahsediyor gibisin zira.

Ki TurkNet de babasının hayrına yapmıyor bunları, kendi reklamları için yapıyorlar, değil mi?
Az önce başka bir şey diyordun, şimdi lafı çevirmeye başladın. TurkNet benim yüzümden gitmiş dedin. Ben de diyorum getiren benim zaten.

Onun bir altında yazdığınız donanımları da babalarının hayırlarına vermemişlerdir. Çıkarları olmasa niçin versinler?
Yahu bunu zaten herkes biliyor. Konuyu yine çevirmeye başladın. Benim sıfır katkımdan bahsediyorduk. Ben de diyorum ki şu andaki sunucu ve ondan önceki sunucu bile benim eserim. Hani şu sıfır katkı yapan adamın eseri.

Lisans, Ali abinin üstüne almış olsaydınız yazacak bir maddeniz daha olmazdı o kadar. Çok basit bir şey. XenForo, lisans vereceği adamları seçmiyor ya.
Birader XenForo güncellemesi yapmadın diyorsun bana. Ben de bütün güncellemeleri yapan bendim diyorum. Hiçbir şeyden haberin yok, aynı şakşakçın @8 gibi bok atıyorsun sadece.

XenForo lisans vereceği adamı seçmiyor ama lisansı alan forumu kuruyor. Forumdaki 1 numaralı üye de benim ve biri silmediği sürece de öyle kalmaya devam edeceğim.

Forumu vBulletin'den XenForo'ya geçiren de ayrıca benim. Hiçbir şey yapmamış olan ben.

Yalancı? Technopat'ta XF 2.3 nerede? Göremiyorum da.
Ben de onu diyorum işte nerede? Ben de göremiyorum çünkü :)

Sizin ortaklık probleminize ben bir üye olarak ne yapabilirim? Bunları da yazmayalım, susup oturalım istiyorsunuz. Bu itiraz ettiğiniz devlet politikasının aynısı değil mi?
Bir şey yapamıyorsan çeneni kapayıp suçu benim üstüme atmayacaksın! Az önce geliştirmeyle ilgili beni suçlarken iyiydi?

Ben zaten burada çalışmadığınızı iddia etmedim ki.
İddia etmedin zaten, ima ettin:

Hiçbir şey yapmadı, şimdi Techolay'da kendi eşeğini arıyor.

Çok merak ediyorsanız dışarıda, harika bir restoranda afiyetle yemeğimi yiyordum siz burada birbirinizi yerken.
O yüzden PC başına geçtin değil mi yemek keyfini bozup?

Anlaşmanızda yoksa atın telif kaldırtın? Sizin video rehberlerinizi paylaşıyor olmaları tam olarak neyi etkiliyor?
Ben gayet mutluyum ama hiçbir katkı yapmadığımı iddia eden sen olduğuna göre videolar sana batıyor gibi. Ben videolarımı insanlara çözüm olsun diye yapıyorum. Artık oranın bir ortağı değilim diye telif atma fikri bana toksikçe geliyor.

Sizin kadar etsek yeter gibi bu gidişle.
Hah şunu bileydin. Ama gördüğüm kadarıyla etmiyorsunuz :)

Son düzenleme:
Ya kardeşim sen ne anlatıyorsun? Bu adam bana 1 hafta boyunca "Utku Tebilon'la sistem yapacağız, sistem nasıl? Fiyat nasıl?" diye soru sordu bir kamyon. Peki neden bana sordu? Kendi bilmiyor muydu? Benden daha da iyi biliyor ancak benim uzman olduğum nokta fiyatlandırma, piyasa ve alıcıların ürünlere nasıl baktığı ve neyi almak istediklerini bilmemle alakalı. Ben nereden biliyorum? İşim bu. Sırf parası için sistemi toplayan adam bana bu soruları sorar mı? Son kullanıcıya nasıl uygun fiyattan sistem sunarız, nasıl insanları kazıklamamış oluruz, yetimin veya asgari ücretlinin nasıl hakkına girmeyiz diye kendimize sormaz mıyız? Bunun vebali ağır değil midir? Yakıştırmalarınız hiç hoş değil. Utanmadan para kaldırmak için sistem toplamış iması yaratmışsınız. Yazık, insanların iyilik çabalarına bile çomak sokmaya çalışıyorsunuz. Sistemin fiyatlandırması için ne kadar uğraşıldı, parçalar nasıl seçildi, ne kadar istişare edildi? Bu soruların cevaplarını bilmeden hurra ağzınıza gelen her şeyi buraya yazıyorsunuz. İnsanların hakkına girmektir bu, ayıp. Çok istiyorsan koy 1000 liraya belleğini kendin al.
Kaos çıkarmak istediler ve başarılı oldular.

Ya birader madem çok harika bir restoranda afiyetle yemek yiyorsun, madem pek uğradığın bir yer değil burası, ne hikmetse tesadüfen mi gördün bugün bu konuyu da tartışma çıkarasın tuttu? Burada tartışma çıkarmak çok harika bir restoranda yemek yemekten daha mı cazip geliyor yani sana?

image.webp

Doğru söylediniz.

Sizi taksit taksit mi yolluyorlar anlamıyorum. Biri vardı o gitti niyeyse. Daha nereye kadar devam edecek bu? Adamlar oturmuş hadi bir kavga çıksın hemen biz de bir tekme atalım peşinde. Birisi de zaten adama İsrail ile iş birliği yapıyor orası böyle şöyle deyip az önce kötülediği foruma gelip konu açıyor. Vallahi tuhaf elemanlar anlamıyorum.

Bence küçük bir kısmı atlamışsınız. Orada tam olarak sizin yazı boyutunuzla aynı olarak "Technopat'ta iken de benim moderatör olduğum süre boyunca hiçbir katkısı olmadı." yazıyor.
Ben de doğru okuyamadım ve sanki Recep Baltaş orada hiç çalışmamış gibi lanse etmişsiniz yani. Çünkü ben sizin orada çok uzun süreli çalıştığınızı düşüdüm hocam.

Bu yüzden hocam konuyu saptırmanız hiç iyi bir şey değil. "Normalde böyle bir şeyi üyeler yapsalar, anında banı basardınız" desem aynı sizin bu mesajınız gibi sizleri kötü lanse ederdim yani.

Ağabey ben 2018'den beri forumlarda aralıksız yöneticilik yapıyorum, bu kadar toksiği bir arada ilk defa gördüm. Yazmayacaktım ama dayanamadım.
Fikir belirtmek suç değil ki, neden yazmayacaksın? Toksikler her yerde var, yapacak bir şey yok. Yeni açılan yerlerde, illaki çürük elmalar olacak. Şimdiden kolay gelsin.

Fikir belirtmek suç değil ki, neden yazmayacaksın? Toksikler her yerde var, yapacak bir şey yok. Yeni açılan yerlerde, illaki çürük elmalar olacak. Şimdiden kolay gelsin.
Yeni açılan değil uzun yıllar varolan yerde de olur çürük elma. Sadece böyle göze batmaz.

Hadi yatın uyuyun gece gece yeter 24 sayfa oldu konu.

Yarın devam ederiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.