Ya kardeşim sen ne anlatıyorsun? Bu adam bana 1 hafta boyunca "Utku Tebilon'la sistem yapacağız, sistem nasıl? Fiyat nasıl?" diye soru sordu bir kamyon. Peki neden bana sordu? Kendi bilmiyor muydu? Benden daha da iyi biliyor ancak benim uzman olduğum nokta fiyatlandırma, piyasa ve alıcıların ürünlere nasıl baktığı ve neyi almak istediklerini bilmemle alakalı. Ben nereden biliyorum? İşim bu. Sırf parası için sistemi toplayan adam bana bu soruları sorar mı? Son kullanıcıya nasıl uygun fiyattan sistem sunarız, nasıl insanları kazıklamamış oluruz, yetimin veya asgari ücretlinin nasıl hakkına girmeyiz diye kendimize sormaz mıyız? Bunun vebali ağır değil midir? Yakıştırmalarınız hiç hoş değil. Utanmadan para kaldırmak için sistem toplamış iması yaratmışsınız. Yazık, insanların iyilik çabalarına bile çomak sokmaya çalışıyorsunuz. Sistemin fiyatlandırması için ne kadar uğraşıldı, parçalar nasıl seçildi, ne kadar istişare edildi? Bu soruların cevaplarını bilmeden hurra ağzınıza gelen her şeyi buraya yazıyorsunuz. İnsanların hakkına girmektir bu, ayıp. Çok istiyorsan koy 1000 liraya belleğini kendin al.