- Makaleler
- 3
Robot doğrulaması yeterli değil. Sonra alıntı yapınca biz ceza yiyoruz. Hem moderatörler daha az uğraşmış olur.
Son düzenleme:
Katılıyorum. Kişinin baştan üye olmasını engellemek, bilgiye ulaşımını da engeller. Bunun foruma zarar vereceğini düşünüyorum.Uyarı yiyip yanlısları düzeltmek bence en iyi cözüm. Yazım kuralları rehberi bile yapıldı ama oradan bir sey öğrenen var mıdır, sanmam. Test yapılması da pek mantıklı gelmedi.
Yanlıs mı yaptın? Ye uyarıyı, hatanı gör ve tekrar etmemeye calıs. Tekrar edersen ye uyarıyı, hatanı gör ve...
Microsoft yetkili seçim merkezi mi Techolay? Saçma.Robot doğrulaması yeterli değil. Sonra alıntı yapınca biz ceza yiyoruz. Hem moderatörler daha az uğraşmış olur.
Sicili merak eden varsa alın gizlim saklım yok.
Eki Görüntüle 36049
Birinin kendinden daha az zeki olduğunu söylemek bence de aşağılayıcıdır ama kendinden daha yararsız ve tembel olduğunu söylemek duruma göre değişir. Zeka kötüye ve boşa kullanılmadığı sürece iyidir çünkü.Herhangi birinin kendinden daha az "zeki" olduğunu düşünmek ve bunu dile getirmek bana göre net "aşağılama-hakaret" aslında insana değil "yaratıcıya" hakaret edilmiş olur. Zira herhangi bir insanın zekasını bilinçli olarak geliştirmemesi söz konusu olamaz ve bunu insan zihni bir "değer" olarak tanımlar.
Zaten "tanrıya" inanmıyorduk, atalım vitesi boşa gitsin.
E temizmiş bu. İki tanecik.
Hocam 4 yaşında bilgisayarda istediğim şeyleri kendim açabiliyordum... Öğrenmesi pek de zor değilForuma üye olup konu açacak kadar Türkçe bilmesi yeterli bir zeka testi bence. Gerisi zamanla gelir. Okul öğretemiyorsa yapacak bir şey yok.
E temizmiş bu. İki tanecik.