Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Uyarı yiyip yanlısları düzeltmek bence en iyi cözüm. Yazım kuralları rehberi bile yapıldı ama oradan bir sey öğrenen var mıdır, sanmam. Test yapılması da pek mantıklı gelmedi.

Yanlıs mı yaptın? Ye uyarıyı, hatanı gör ve tekrar etmemeye calıs. Tekrar edersen ye uyarıyı, hatanı gör ve...
Katılıyorum. Kişinin baştan üye olmasını engellemek, bilgiye ulaşımını da engeller. Bunun foruma zarar vereceğini düşünüyorum.

Onun yerine ceza verilirken, kuralların belirtildiği basit bir konuya yönlendirilmesi hoş olabilir. Zaten hazır taslak kullanılıyor. Araya bir link sıkıştırmak zor olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
1713093293191.webp

Herhangi birinin kendinden daha az "zeki" olduğunu düşünmek ve bunu dile getirmek bana göre net "aşağılama-hakaret" aslında insana değil "yaratıcıya" hakaret edilmiş olur. Zira herhangi bir insanın zekasını bilinçli olarak geliştirmemesi söz konusu olamaz ve bunu insan zihni bir "değer" olarak tanımlar.

Zaten "tanrıya" inanmıyorduk, atalım vitesi boşa gitsin.

Burası adı üzerinde bir forum ve İnternet. Herkes yardım alabilir ve bazen kötü durumlar çıkabilir. Moderatör ve yetkililer bu yüzden var zaten. Ayrıca siz de pek masun değilsiniz, yazım yanlışlarına ve Insider problemlerine tekrar dönelim mi..?

Herhangi birinin kendinden daha az "zeki" olduğunu düşünmek ve bunu dile getirmek bana göre net "aşağılama-hakaret" aslında insana değil "yaratıcıya" hakaret edilmiş olur. Zira herhangi bir insanın zekasını bilinçli olarak geliştirmemesi söz konusu olamaz ve bunu insan zihni bir "değer" olarak tanımlar.

Zaten "tanrıya" inanmıyorduk, atalım vitesi boşa gitsin.
Birinin kendinden daha az zeki olduğunu söylemek bence de aşağılayıcıdır ama kendinden daha yararsız ve tembel olduğunu söylemek duruma göre değişir. Zeka kötüye ve boşa kullanılmadığı sürece iyidir çünkü.

Foruma üye olup konu açacak kadar Türkçe bilmesi yeterli bir zeka testi bence. Gerisi zamanla gelir. Okul öğretemiyorsa yapacak bir şey yok.

E temizmiş bu. İki tanecik.
Hocam 4 yaşında bilgisayarda istediğim şeyleri kendim açabiliyordum... Öğrenmesi pek de zor değil :D. Ayrıca Çınar hocamın çok yazım hatası olmasa da İnsider kanalı ile bayağı bir geçmişi var.