- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Burası form kurallarında fikir belirtmek yasak değil olamazda zaten beğenmiyorsan başka konuya tıklayacaksın sen sevmiyorsun diye adamları ne yapalım banlayalım mı hayatta canını sıkan bir sorunla karşılaştığında adamı öldürüyor musun direk hayır görmezden geliyorsun aynı mantık.
Sizi ayrıca tebrik etmek lazım. Olmayan şeyi yalanda uydurup fikir diye savunmaniz aşırı saçma. Ayrıca o üyeyi bildirdik "Parali Trollükten" ceza aldı. Fikir belirtecekse sallamadan yalan söylemeden söylesin. Yanlış bilgiden direkt raporluyorum.
- Makaleler
- 24
Konu ile gram alakam yok ama hangi konuda troller var merak ettim aslinda. Konu linkini atabilir misiniz?
Güzel dostum, hiç kimsenin telefonu yok demekle herkesin altında 3 araba, 1 ev var demek aynı şey. Burada o kişi doğru diyor demiyoruz; bunun doğru olmadığı zaten biliniyor. En azından ben kendimden biliyorum. Peki, ne yapılabilir? Ban mı atalım? İstenirse yetkililer atabilir ama bu forumun tarafsızlık ilkesini kötü etkileyebilir. Yapacağın şey basit: Koskoca göz ardı et butonu var, bas ona, geç gitsin. Tabii ki, her yalan bilgiye sus demiyoruz. Mesela, A kişisi Türk tarihindeki önemli bir kişiye iftira atıyor, yalan bir kaynak ile falan. Dezanformasyonla mücadele yasası diye bir şey var; al, şikayet et.Düşünceleri derken benim anlamadığım şu: Salladigi ve olmayan bir şey nasıl fikir oluyor? Herkesin altında 3 araba 1 ev kalmış öyle diyor. Trollükten başka bir şey değil.
Tamam işte, rapor etmişsin, ceza almış. Belliki yaptığı trollükmüş. Diğerlerinde de aynı şekilde şikayet et.Sizi ayrıca tebrik etmek lazım. Olmayan şeyi yalanda uydurup fikir diye savunmaniz aşırı saçma. Ayrıca o üyeyi bildirdik "Parali Trollükten" ceza aldı. Fikir belirtecekse sallamadan yalan söylemeden söylesin. Yanlış bilgiden direkt raporluyorum.
- Makaleler
- 1
Mod ceza verdi dedim zaten. Paralı trolluk yapip forumun tarafsızlık ilkesiyle ne alakası var. Ve dediğim kişinin 1 tane doğru sözü yok komple trollükten ibaret. Bildiğin trollerden değil bu.Güzel dostum, hiç kimsenin telefonu yok demekle herkesin altında 3 araba, 1 ev var demek aynı şey. Burada o kişi doğru diyor demiyoruz; bunun doğru olmadığı zaten biliniyor. En azından ben kendimden biliyorum. Peki, ne yapılabilir? Ban mı atalım? İstenirse yetkililer atabilir ama bu forumun tarafsızlık ilkesini kötü etkiler. Yapacağın şey basit: Koskoca göz ardı et butonu var, bas ona, geç gitsin. Tabii ki, her yalan bilgiye sus demiyoruz. Mesela, A kişisi Türk tarihindeki önemli bir kişiye iftira atıyor, yalan bir kaynak ile falan. Dezanformasyonla mücadele yasası diye bir şey var; al, şikayet et.
Troll olduğunu belli eden zaten trollükten cezasını alır, fikrini belirtmeden kişinin troll olduğunu nasıl anlayacağız ki
Kardeşim, amacın tartışma yaratmak mı burada?Mod ceza verdi dedim zaten. Paralı trolluk yapip forumun tarafsızlık ilkesiyle ne alakası var. Forumun modlari sizden daha adaletli valla. Ve dediğim kişinin 1 tane doğru sözü yok komple Trollükten ibaret. Bildiğin trolleden değil bu.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-
-