Anasayfada sürekli doktor arayan arkadaşlardan illallah ettiğim için konuyu açtım. Böyle olduğunu düşündüğünüz üyeler kimler? Onların girdilerini okuyalım.
Öyle birileri kalmadı. İlk başta Technopat'ta vardı, orası bozulunca buraya geçtiler. Burada olan burada kaldı diğerleri yabancı forumlara kaydı. Türk forum kültürü bitti.
Konu ve başlık alakasız. Eğer başlığa göre cevap verirsem @Andar Han ve ben. Çünkü, Andar Han sürekli felsefe ile alakalı konu açıyor ve düşündürüyor. Ben ise çeşitli alanlarda uğraş göstermekteyim. İstersem şu anda bir asker eğitebilir veya halk ile alakalı sosyolojik bir değerlendirme yapabilirim. Siyaset okuyacağım için çok fazla alanda ustalaşmaya çalışıyorum. Tabii bunun sebepleri de var. Bundan sonraki nesilde bile siyasetçi anlamında ülkemiz o kadar farklı olmayacaktır. Bu sebeple bize her şey hakkında bir bilgi sahibi insan gerekiyor. Misal, Atatürk gibi.
Ekleme olarak tabii bunların kötü nedenleri mevcut. Özellikle diğer insanlar ile konuşurken narsistik doğanı kontrol edebilmektir. Ben bunu bazen kaçırıyorum. Bu sebeple sakinleştirici şarkılar, kitaplar genellikle okurum. Özellikle düşünceme etki etmesini isterim. Misal, belli şahıslar gibi halkın parasına göz diksem ne yapabilirim? Neden isteyeyim? Şirket açarım ülkeme emanet ederim. Neden mi? Ben öldükten sonra en azından iyi anılayım. Çocuklarım, kardeşlerim, abilerim, ablalarım, annelerim, babalarım huzur içinde yaşasın diye. O adamların hakları dokunmam misalen.
Anasayfada sürekli doktor arayan arkadaşlardan illallah ettiğim için konuyu açtım. Böyle olduğunu düşündüğünüz üyeler kimler? Onların girdilerini okuyalım.
Hocam teşekkür ederim de o kadar abartılacak bir bilgim yok, bilmediğim şey bildiğimden fazladır. Alıp test etme imkanım olsa daha faydalı olabilirim ama birçoğumuzun yaptığı gibi ben de internette var olan testler üzerinden bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Elektrik ve motosiklet gibi konularda başımızın tacı @Yener K hocam var, bazen sadece Yener hocamın cevaplarını merak ettiğim için konuları okuduğum bile oluyor