- Makaleler
- 7
Doktor arayan arkadaşlardan illallah ettiğim için konuyu açtım.
Yani ben şu cümlenize gerçekten anlam veremiyorum: 'Bir kişinin sağlık kategorisine konu açması neden sizi illallah ettiriyor arkadaş ya?' Kategori engelleme diye bir şey yok mu şu güzelim forumda? Sen niye bilerekten kategoriyi göz ardı edip olayları görmemek varken, hem görüp sinir olmayi seçiyorsun? Konuyu açmak için garip bir bahane.
Bir kişi, bilgisayar donanımı hakkında sıkıntı yaşayıp, 'Ne de olsa bilgili insanlar illa vardır, bana yardımcı olurlar' anlamında burada konu açarken, derdine deva arıyorsa; sağlık kategorisinde konu açıp soru soran kişiler de bir yorum arıyor, sağlık alanında çalışan ya da okuyan kişilerden. Konuya cevap verilmesi yine bilgili kişiler varsa bu alanda onlara bakıyor. Bir insanın sağlık alanında bilgisi yoksa konuya cevap vermesin oldu bitti. "Git kardeşim doktora ne işin var burada" diyenlerde boşa yorum yazıyor. Sırf bir şeye açıklık getireyim derken daha konular zaten boş mesajlarla doluyor. Bazıları garip garip konu açanlar var onlara tabii diyecek laf yok ne oldukları belli.
@99 Bu arada beni yanlış anlamayın ilk paragraf ile ilgili ufak bir eleştiri olarak algılayın.
Son düzenleme: