Öyle bir değer ki, bir daha korkudan bu tarz bir eylem yapamayacak hayatında. Çok güzel ders olur.
Eğer aklı çocuk gibiyse yapmaya devam eder. Ama akıllanırsa mantıklı ama sanal ortamda edilen çocukça bir küfür için dava ile uğraşır mıydım? Uğraşmazdım. Gerek yok abi he de geç.

Uğraşmaya değmez. Ne hali varsa görsün. En kötü ihbar edersiniz.

Koskoca şirket bununla mı uğraşacak 😂 . Ban atıp geçerler.

Son düzenleme:
Hesaba girilen IP üzerinden dava açmanız mümkün, umarım VPN ile girmiyordur :D
VPN ile girse bile, kullandığı VPN şirketine ve aynı tarayıcıyı VPN olmadan kullanıp kullanmadığına göre yakalanma ihtimali var; yani tarayıcı parmak izi (browser fingerprinting) devreye giriyor. Ancak o kadar uğraşırlar mı bilmiyorum. Bir küfür vakası için bu kadar uğraşılmaz bence, gereği de yok zaten.

VPN ile girse bile, kullandığı VPN şirketine ve aynı tarayıcıyı VPN olmadan kullanıp kullanmadığına göre yakalanma ihtimali var; yani tarayıcı parmak izi (browser fingerprinting) devreye giriyor. Ancak o kadar uğraşırlar mı bilmiyorum. Bir küfür vakası için bu kadar uğraşılmaz bence, gereği de yok zaten.
Yani işlediği suç ABD başkanına suikast falan olmadığına göre sizce farklı bir ülkedeki VPN şirketi ile iletişime geçip böyle bilgileri almak mümkün mü?

Yani işlediği suç ABD başkanına suikast falan olmadığına göre sizce farklı bir ülkedeki VPN şirketi ile iletişime geçip böyle bilgileri almak mümkün mü?
Bence değil.

Haaa sen mümkün olup olmamasını soruyorsun mümkün ama mahkeme uğraşır mı bilemem.