Ne zaman oldu hocam? Olayı merak ettim özel değilse.
Zamani hatirlamiyorum ama bayagi oldu. Hatta konuyu gozen bir arkadas raporlanip silinen mesajin ne oldugunu sormustu, profilinden cevap vermistim. O arkadas bu konuyu gorup hatirlarsa ve kendini belli ederse profil mesajlarina bakarak zamani ogrenebiliriz.
Para lazim. Ayrica boyleleriyle ugrasmak dini acidan bana sevap kazandirir herhalde. O artisi da var.

@HunteX, davayı açmak için yapacağınız masraf, almanız muhtemel paradan daha fazla olacaktır. Dava açmak ücretsiz değil. Hatta bazen yıllar sürebiliyor sonuçlanması.

Ayrıca profilinizden gördüğüm kadarıyla 14 yaşındasınız. Bu durumda tek başına açamazsiniz. Anneniz veya babaniz yasal temsilciniz olarak açabilir.

Son düzenleme:
@HunteX, davayı açmak için yapacağınız masraf, alacağınız paradan daha fazla olacaktır. Davaları açmak ücretsiz değil. Hatta bazen yıllar sürüyor sonuçlanması.

Ayrıca profilinizden gördüğüm kadarıyla 14 yaşındasınız. Bu durumda tek başına açamazsiniz. Anneniz veya babaniz açabilir.
Mesajı editlemişsin hocam ben de tam bunu diyecektim. Biz burada ciddiye alıp karşılık veriyoruz. Avukata gitse bunu söylese "Git başımdan seninle mi uğraşacağım." der. Artı olarak dediğin gibi veli meselesi.

VPN ile girse bile, kullandığı VPN şirketine ve aynı tarayıcıyı VPN olmadan kullanıp kullanmadığına göre yakalanma ihtimali var; yani tarayıcı parmak izi (browser fingerprinting) devreye giriyor. Ancak o kadar uğraşırlar mı bilmiyorum. Bir küfür vakası için bu kadar uğraşılmaz bence, gereği de yok zaten.

Peki parmak izi engelleyicili tarayıcı kullanıyorsa(örnek: Brave) ne olacak?

Ben foruma her yere VPN ile giriyorum, VPN bulunmasını zorlaştırır bulunmasını engellemez. Bir de her küfür edeni dava etmekle uğraşsaydık mahkeme salonlarında boş salon bulamazdık. :D

Ben foruma her yere VPN ile giriyorum, VPN bulunmasını zorlaştırır bulunmasını engellemez. Bir de her küfür edeni dava etmekle uğraşsaydık mahkeme salonlarında boş salon bulamazdık. :D
O dava sonuçlanana kadar sen torun sevmeye başlarsın, değer kaybetmiş bir para için dava açmaya değmez diye düşünüyorum.

Anliyorum hocalarim. Gereksiz ve manasiz bir efor. Tek artisi sevap kazanmak. Teşekkürler mesajlar için. Aslinda ozellikle bunun icin konu açmamıştım bir konuda oylesine sormustum fakat moderator mantikli olarak konuya cevirmis bunu.