- Makaleler
- 1
Velettir deyip geçeceksin.
Zamani hatirlamiyorum ama bayagi oldu. Hatta konuyu gozen bir arkadas raporlanip silinen mesajin ne oldugunu sormustu, profilinden cevap vermistim. O arkadas bu konuyu gorup hatirlarsa ve kendini belli ederse profil mesajlarina bakarak zamani ogrenebiliriz.Ne zaman oldu hocam? Olayı merak ettim özel değilse.
Para lazim. Ayrica boyleleriyle ugrasmak dini acidan bana sevap kazandirir herhalde. O artisi da var.
Mesajı editlemişsin hocam ben de tam bunu diyecektim. Biz burada ciddiye alıp karşılık veriyoruz. Avukata gitse bunu söylese "Git başımdan seninle mi uğraşacağım." der. Artı olarak dediğin gibi veli meselesi.@HunteX, davayı açmak için yapacağınız masraf, alacağınız paradan daha fazla olacaktır. Davaları açmak ücretsiz değil. Hatta bazen yıllar sürüyor sonuçlanması.
Ayrıca profilinizden gördüğüm kadarıyla 14 yaşındasınız. Bu durumda tek başına açamazsiniz. Anneniz veya babaniz açabilir.
VPN ile girse bile, kullandığı VPN şirketine ve aynı tarayıcıyı VPN olmadan kullanıp kullanmadığına göre yakalanma ihtimali var; yani tarayıcı parmak izi (browser fingerprinting) devreye giriyor. Ancak o kadar uğraşırlar mı bilmiyorum. Bir küfür vakası için bu kadar uğraşılmaz bence, gereği de yok zaten.
Genede parmak izi bırakır ama daha zor tespit edilmesi ve pekte uğraşılmaz zaten.Peki parmak izi engelleyicili tarayıcı kullanıyorsa(örnek: Brave) ne olacak?
O dava sonuçlanana kadar sen torun sevmeye başlarsın, değer kaybetmiş bir para için dava açmaya değmez diye düşünüyorum.Ben foruma her yere VPN ile giriyorum, VPN bulunmasını zorlaştırır bulunmasını engellemez. Bir de her küfür edeni dava etmekle uğraşsaydık mahkeme salonlarında boş salon bulamazdık.![]()