2426 Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.269 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.211 20 Mart 2024 #1 Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2024 Artı 34 Eksi
Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım.
1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 20 Mart 2024 #2 2426 dedi: Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım. Genişletmek için tıkla... Bence de yasaklanmalı. Sorması ayıp kimin bilgileri yayıldı?
2426 dedi: Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım. Genişletmek için tıkla... Bence de yasaklanmalı. Sorması ayıp kimin bilgileri yayıldı?
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 20 Mart 2024 #3 Ban yemiyor mu direkt?
99 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.478 Çözümler 23 Beğeniler 3.276 20 Mart 2024 #4 Yani kim olduğunu söyle ki diğer kullanıcılar da biz de ona göre davranalım. İçinizden biri panelci deyip herkesi şüpheye düşürmek olmaz.
Yani kim olduğunu söyle ki diğer kullanıcılar da biz de ona göre davranalım. İçinizden biri panelci deyip herkesi şüpheye düşürmek olmaz.
KS KS 2426 Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.269 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.211 20 Mart 2024 #5 Essex dedi: Ban yemiyor mu direkt? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok. Kullanıcının ismine hatırlasaydım bakacaktım. @Recep Baltaş logdan benim roporladığım mesaja bakarak bulabilirsiniz.
Essex dedi: Ban yemiyor mu direkt? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok. Kullanıcının ismine hatırlasaydım bakacaktım. @Recep Baltaş logdan benim roporladığım mesaja bakarak bulabilirsiniz.
Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 20 Mart 2024 #6 2426 dedi: Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım. Genişletmek için tıkla... Kim nereden bilecek el alemin panel kullandığını. Ha gerçekten kullandığı apaçık belli ise ve bunu sosyalde kötü niyetli kullanıyorsa banlansın.
2426 dedi: Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım. Genişletmek için tıkla... Kim nereden bilecek el alemin panel kullandığını. Ha gerçekten kullandığı apaçık belli ise ve bunu sosyalde kötü niyetli kullanıyorsa banlansın.
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.474 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.817 20 Mart 2024 #7 2426 dedi: Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım. Genişletmek için tıkla... CİMER'e şikayette bulunsanız daha etkili olur. Tabii forum da şikayet sonrası IP ban atmalı bu tarz kullanıcılara.
2426 dedi: Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım. Genişletmek için tıkla... CİMER'e şikayette bulunsanız daha etkili olur. Tabii forum da şikayet sonrası IP ban atmalı bu tarz kullanıcılara.
KS KS 2426 Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.269 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.211 20 Mart 2024 #8 Testo Unit dedi: CİMER'e şikayette bulunsanız daha etkili olur. Tabii forum da şikayet sonrası IP ban atmalı bu tarz kullanıcılara. Genişletmek için tıkla... Bilgiler benim değildi. 199 dedi: Bence de yasaklanmalı. Sorması ayıp kimin bilgileri yayıldı? Genişletmek için tıkla... @Windows 7 bunun.
Testo Unit dedi: CİMER'e şikayette bulunsanız daha etkili olur. Tabii forum da şikayet sonrası IP ban atmalı bu tarz kullanıcılara. Genişletmek için tıkla... Bilgiler benim değildi. 199 dedi: Bence de yasaklanmalı. Sorması ayıp kimin bilgileri yayıldı? Genişletmek için tıkla... @Windows 7 bunun.
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 20 Mart 2024 #9 2426 dedi: Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım. Genişletmek için tıkla... Aynen.
2426 dedi: Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım. Genişletmek için tıkla... Aynen.
Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 20 Mart 2024 #10 Testo Unit dedi: CİMER'e şikayette bulunsanız daha etkili olur. Genişletmek için tıkla... Kullanılan sorgu panellerinin çoğu localde çalışmakta. CİMER'e şikayet dahi etseniz. Localde olduğu için kullanıcının gerçekten panel kullandığını doğrulayamazsınız. Localde dediğimde XAMPP'a data kurup SQL sorgusu çekmek
Testo Unit dedi: CİMER'e şikayette bulunsanız daha etkili olur. Genişletmek için tıkla... Kullanılan sorgu panellerinin çoğu localde çalışmakta. CİMER'e şikayet dahi etseniz. Localde olduğu için kullanıcının gerçekten panel kullandığını doğrulayamazsınız. Localde dediğimde XAMPP'a data kurup SQL sorgusu çekmek