Bence de yasaklanmalı.Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım.
Sorması ayıp kimin bilgileri yayıldı?
- Makaleler
- 9
Ban yemiyor mu direkt?
Yani kim olduğunu söyle ki diğer kullanıcılar da biz de ona göre davranalım. İçinizden biri panelci deyip herkesi şüpheye düşürmek olmaz.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Hiçbir fikrim yok. Kullanıcının ismine hatırlasaydım bakacaktım.
@Recep Baltaş logdan benim roporladığım mesaja bakarak bulabilirsiniz.
Physic
Üstün
Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım.
Kim nereden bilecek el alemin panel kullandığını. Ha gerçekten kullandığı apaçık belli ise ve bunu sosyalde kötü niyetli kullanıyorsa banlansın.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım.
CİMER'e şikayette bulunsanız daha etkili olur. Tabii forum da şikayet sonrası IP ban atmalı bu tarz kullanıcılara.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Bilgiler benim değildi.CİMER'e şikayette bulunsanız daha etkili olur. Tabii forum da şikayet sonrası IP ban atmalı bu tarz kullanıcılara.
@Windows 7 bunun.Bence de yasaklanmalı.
Sorması ayıp kimin bilgileri yayıldı?
- Makaleler
- 19
Aynen.Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım.
Physic
Üstün
Kullanılan sorgu panellerinin çoğu localde çalışmakta. CİMER'e şikayet dahi etseniz. Localde olduğu için kullanıcının gerçekten panel kullandığını doğrulayamazsınız. Localde dediğimde XAMPP'a data kurup SQL sorgusu çekmek
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.