Makaleler
7
Forumda aktif mi emin degilim ama degil gibi duruyor, bence forumun cogu yerinde seffaflik efektleri daha belirgin ve yaygin hale getirilebilir diye dusunuyorum. Baska XenForo forumlarda oldukca fazla goruyordum seffaf yerleri ve hos duruyordu. Fluent Design ilkelerine uyulmus gibi duruyordu adeta.

1709148501908.webp

Ornegin su barda sanirsam seffaflik acilabiliyordu, bazi XenForo sitelerde gormustum. Hos olabilir burada olsa seffaflik mesela. Hatta ustune dusuk seviye mobil cihaz kullanan kisiler icin hesap ayarlarina bu efektleri kapatmak icin ayar da konulsa cok mukemmel olur.

Artı 20 Eksi
Hazir 2.3 gecisi tekrar gundemdeyken hortlatayim.

1721591496541.webp

XF'in kendi forumlarinda acilir menulerin arkasinda cok guzel bir blur efekti var fotografta gozuktugu uzere mesela. Bu gecis yapildiginda gelse cok hos durur diye dusunuyorum.

Bu ay sonu ya da sonraki ay başına kadar geçişimiz planlanıyor. Çok kritik 2-3 eklentinin güncellenmesini bekliyoruz, kalanlarını bir süre kullanmayacak kadar gözümüzü kararttık artık yalan yok :D

Olası en erken tarihte işlevselliğimizi yitirmeden geçişimizi gerçekleştireceğiz. O zaman varsayılan temalar da gelecek ve belki bu temaya da bir şeyler eklenir geliştiricisi tarafından. Bilmiyorum, bakmak lazım.