- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?anilx
Yetkin
Yazıp yazmaması önemsiz sıkıştım, sıkıldım, sıktı vb.. Bunlar için özel bir kural yok ama.Bu foruma yaklaşık 2 senedir üyeyim, ve bugüne kadar böyle bir şey yazan olmadı. Yazan kişi kelimenin anlamını değiştiğini bileceği için doğru şekilde yazıyor.
@anilx, o tür durumda düzenler geçeriz. Cümlenin devamına bakılır, böyle bir anlamda kullanılmadıysa uyarı almaz zaten.
Tamam teşekkürler, biraz ragebait attınız ama olsun.
@anilx, hayır hocam, o şekilde bir yaklaşımım olmadı. Öyle anlaşıldıysa özür dilerim, sadece açıklığa kavuşsun istedim.
Mesela foruma telefondan giren kullanıcılar var, hâliyle Türkçe karakter kullanımı zor olabiliyor. Bu yüzden uyarı verirsek hoş olmaz. Ben gördüğüm yerde düzenliyorum daha anlaşılabilir olması adına ama dediğim gibi uyarı sebebi değildir. İyi sosyaller
Mesela foruma telefondan giren kullanıcılar var, hâliyle Türkçe karakter kullanımı zor olabiliyor. Bu yüzden uyarı verirsek hoş olmaz. Ben gördüğüm yerde düzenliyorum daha anlaşılabilir olması adına ama dediğim gibi uyarı sebebi değildir. İyi sosyaller
anilx
Yetkin
Teşekkürler, istediğim cevap buydu sağ olasın.@anilx, hayır hocam, o şekilde bir yaklaşımım olmadı. Öyle anlaşıldıysa özür dilerim, sadece açıklığa kavuşsun istedim.
Mesela foruma telefondan giren kullanıcılar var, hâliyle Türkçe karakter kullanımı zor olabiliyor. Bu yüzden uyarı verirsek hoş olmaz. Ben gördüğüm yerde düzenliyorum daha anlaşılabilir olması adına ama dediğim gibi uyarı sebebi değildir. İyi sosyaller![]()
Ben teşekkür ederim, iyi geceler
Çoktandır bildiğim kadarıyla; "Merhaba arkadaslar vıdeoyu begenır mısınız?" de aynı, "Merhaba arkadaşlar videoyu beğenir misiniz?" de. Önemli olan imlâ kurallarına uymak diye hatırlıyorum.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.