Forumdaki troller hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stardew Valley
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 848
  • Etiketler Etiketler
    hakkında
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Stardew Valley

Deneyimli
Yer
Krasnoyarsk
Merhaba, forumdaki troller hakkında konuşmak istiyorum. Kendileri, benim hesabımın kapanmasını istiyorlar. Hatta bunu yazan kişi, takip ettiğim biriydi, ve onun ardından takipten çıktım. Sonrasında, benim doğum günümü kutlayanlara bile dislike atılmaya başlandı. Her mesajıma dislike atarlar, ajitasyon yaparlar. Bu troller, "Yarın şu ülkede, şu ülkede..." diye başlarlar. Sonra da, Sen kendi profil fotoğrafına bak! Avustralya sana ne yaptı?

Hatta kendisine mesaj yazdım, "Neden böyle yaptın?" diye. O da bana, "Sana hesap mı vereceğim?" dedi. Sonrasında, doğum günüme kutlama yapanlara neden "dislike" attığını sordum. O da mesajımı sildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takip etmiyorum ama eskiden açtığınız konular gerçekten troll gibi duran ve bayağı saçma konulardı. Hani mizah olarak nitelendirebileceğimiz kalitede bile değillerdi bence çoğu. Üstüne bir de moderatörler ile yaşadığınız problemler çıkınca, size karşı böyle bir tavır alınması normal. Bence herkes asıl sizin troll oldugunu düşünüyor. Benim, senin hakkında bir düşüncem yok hocam ama forumdaki durum böyle.

Hocam sanırım beni yanlış anladınız. Ben sizden bahsetmedim, hatta adınızı bile anmadım. Özellikle “malum kişi” ifadesini kullandım. Eğer sizi kastetmiş olsaydım açıkça isminizi ya da “stardew valley” gibi doğrudan bir gönderme yapardım. “malum kişi” dememin sebebi belli birini hedef göstermemekti. Üstüne alınan alınır, anlayan anlar; ama bu benim birini özellikle işaret ettiğim anlamına gelmez. Forumda pek çok kişi konu açıyor, bu ifade başkasını da kapsayabilir. Sonuçta burada 7/24 sadece siz konu açmıyorsunuz, başkaları da açabiliyor. Yani ortada özel olarak sizi hedef alma, isim verme ya da birini işaret etme durumu yok.

Aynen yarın şu ülkede böyle şöyle yazacağım profilinde İngiltere var şaka gibisin başka forumlardan ban yemişsin doğru düzgün durmuyorsun.

Başka forumlar dediğin yeşil olan, onda da Avrupa ülkesi vatandaşı olduğumu söyledim. Sonra şaka olduğunu söyledim. Şakasına bir konu açtım, 2026'ya kadar ban yedim.

Sen geçen güne kadar yalvar mıyor muydun hesabım kapatılmasın diye? Daha ne anlatıyorsun? Troll dediğin adamların yaptıkları desteğe bak.

Lütfen beni zorlama, ben öylesine dedim. Bak Berkahan Çepni vakası yaşanır burada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…