Forumdan soğuttular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Düzgün bir şekilde açıklama yaptığınız için teşekkür ederim. Forum kuralları bu şekilde midir ya da doğru şekilde uygulandı mı bir şey diyemem. Başka arkadaşlarda vardı tabii ki Android için yorum yapan. Ama bana patladı gibi. Ancak belki kuralları daha esnek ve insani anlamda fazla abartmadan bir miktar açılabilir esnetilebilir bence. Sizleri zan altında bırakmayı gerçekten istemem. Ben sadece o anki yaşadığım hayal kırıklığını ve beklemediğim davranış biçimini eleştirmek için konu açtım. Amacım kötü niyetli değildir. Sadece bu konu üzerinden bu olaylar gerçekleşmedi daha başka konularda da yaşadım. Yani böyle olaylar olunca ister istemez can sıkıyor ve tekrar forumda kalma istediğim kalmıyor. Saygı çerçevesinde açıklama yaptığınız için teşekkür ederim.

Anlayışınız için ben teşekkür ederim. Kurallar konusunda yazılanlar, kullanıcılar için belki mükemmel detaylar değil, ancak forumda düzeni sağlamak adına dikkat edilmesi gereken nüanslar. Bizler de bu sürecin bir parçası olarak elimizden geldiğince hem kuralları uygulamaya hem de insani yönüyle anlamaya çalışıyoruz. Niyetinizin kötü olmadığını biliyorum, bu bizim için çok değerli.

Kişisel fikrim, Sosyal'in amacı; herkesin kendini ifade edebildiği, problemlerine çözüm bulabildiği, huzurlu ve samimi bir ortam sağlamak. Katkılarınızın değerli olduğunu bilmenizi isterim. Can sıkmak, küslük yok. Dostluğumuz baki.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Sorun yaşaman üzücü ama buranın moderatörleri asla Technopat gibi olamaz. Orada benim ettiğim sitemi kimse etmemiştir. Burada fazlasıyla rahatım. Şimdilik memnunum moderatörlerden, umarım çizgilerinden şaşmazlar. Technopat'tan soğuyabilirsin ama burası için pek öyle denemez bence.

Şahsen haklı bile olsam, bu üslupu görünce haksız olmayı kabul ederim. Her moderatör keşke böyle olsa, bazı moderatörler var adamı cinnet geçirtiyorlar.

Zaten o foruma dönüşmemesi için kendi fikrimi dile getirdim. Sdn de üyeliğim var. Orada da hiç kural yok her şey yazılabiliyor. Ama en son Technopat'dan geçtim iki foruma da uzun zamandır uğramadım.

Şahsen haklı bile olsam, bu üslupu görünce haksız olmayı kabul ederim. Her moderatör keşke böyle olsa, bazı moderatörler var adamı cinnet geçirtiyorlar.

Son uyarı cezasında biraz yakındım. Aslında bilerek yazdım. Önceki yorum silinince tabii.

Ben de 10 ay modluk yapmıştım diğer tarafta. Mesajında direkten dönmüşsün. Aslında soft uyarı da atılabilirmiş buna. İllaki zaman aşımı atmaya gerek yokmuş. Konuyu görmedim ama "Ben iPhone sevmiyorum ya S23 al, dediğin iPhone modellerine göre şu şu yönde daha iyi." yazsaydın kimse ban atamazdı. Çok da abartılacak bir olay değil.

Harbi yeşil sitede yanlış bilgi verdiğim için ban yedim ki verdiğim bilginin doğruluğundan eminim. Bu 2 oldu, orada gerçekten rezil modlara sahipler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam iPhone alma kararına var mış artık. iPhone sevmiyorum demek sence fikir mi?

Yazılmaya gerek olmayan bir fikir. Raporlanmaya gerek olmayan bir mesaj.

Adam iPhone alma kararına var mış artık. iPhone sevmiyorum demek sence fikir mi?

Yazılmaya gerek olmayan bir fikir. Raporlanmaya gerek olmayan bir mesaj.

Bir fanboy için kötü bir yorum belki de. Ama yanlış veya doğru sonuçta bir yorum. Başka önerenler de oldu. Ama bana patladı gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…