Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıymetli @Utku92, mesajlarına işlemleri ben yaptığım için yazma gereği duydum. Bu konuda ısrarla haksızlığa uğradığını söylüyor ve düşünüyor olman bizleri, moderasyon Ekibi'ni zan altında bırakıyor. Hepsi birbirinden değerli ve her detayı ince elekten geçirerek işlem yapan, denetimini uygulayan kişiler. Arada hatalarımız olabilir, insanız. Bizleri, yaptığımız işlemleri de denetleyen bir birim daha var. Gerektiği takdirde işlemleri geri alıyor ve bu konuda açıklama yapmaktan geri kalmıyoruz.

@EsatKa detayları aktarmış. Yazmış olduğunuz mesajlara gelecek olursak, daha önce almış olduğunuz 3 farklı "gereksiz mesaj" uyarısı var. Tabloya göre hareket edecek olsaydık 1 ceza puanı ve saat kısıtlaması gerekirdi. Ancak niyetimizin kimseyi küstürmek olmadığını tekrar yinelemek istiyoruz. Size bu konuda bir saat cezası verilmediği gibi, sadece mesajınız silindi. Olması gereken kuralı uygulamadığım için bu durumda hatalı işlem yapmış oluyorum, itirafta bulunmuş olayım. Diğer mesajınız yine aynı şekilde, konu başlığı altında özetle "fikrimi belirttim, ceza verildi, çok yazık, bazen çıldırtıyorlar" şeklinde devam etti. Bu mesajdan sonra da, yazdığınızın silinmesi dışında yine herhangi bir kısıtlama cezası almadınız. Ben inisiyatif aldım, uyarı vermediğim için uyarı alabilirim.

Sildiğim mesajları burada görsel alarak paylaşmak istemiyorum. Mesajlarınızı silmemiş olsaydık eğer, ismi zikredilen konu şu anda Android/iPhone savaş arenasına dönmüştü. Bunlara gerek yok. Lütfen siz de bize yardımcı olun. Aramızda küslük, kırgınlık olmasın lütfen.
Esen kalın.

Düzgün bir şekilde açıklama yaptığınız için teşekkür ederim. Forum kuralları bu şekilde midir ya da doğru şekilde uygulandı mı bir şey diyemem. Başka arkadaşlarda vardı tabii ki Android için yorum yapan. Ama bana patladı gibi. Ancak belki kuralları daha esnek ve insani anlamda fazla abartmadan bir miktar açılabilir esnetilebilir bence. Sizleri zan altında bırakmayı gerçekten istemem. Ben sadece o anki yaşadığım hayal kırıklığını ve beklemediğim davranış biçimini eleştirmek için konu açtım. Amacım kötü niyetli değildir. Sadece bu konu üzerinden bu olaylar gerçekleşmedi daha başka konularda da yaşadım. Yani böyle olaylar olunca ister istemez can sıkıyor ve tekrar forumda kalma istediğim kalmıyor. Saygı çerçevesinde açıklama yaptığınız için teşekkür ederim.

Düzgün bir şekilde açıklama yaptığınız için teşekkür ederim. Forum kuralları bu şekilde midir ya da doğru şekilde uygulandı mı bir şey diyemem. Başka arkadaşlarda vardı tabii ki Android için yorum yapan. Ama bana patladı gibi. Ancak belki kuralları daha esnek ve insani anlamda fazla abartmadan bir miktar açılabilir esnetilebilir bence. Sizleri zan altında bırakmayı gerçekten istemem. Ben sadece o anki yaşadığım hayal kırıklığını ve beklemediğim davranış biçimini eleştirmek için konu açtım. Amacım kötü niyetli değildir. Sadece bu konu üzerinden bu olaylar gerçekleşmedi daha başka konularda da yaşadım. Yani böyle olaylar olunca ister istemez can sıkıyor ve tekrar forumda kalma istediğim kalmıyor. Saygı çerçevesinde açıklama yaptığınız için teşekkür ederim.
Anlayışınız için ben teşekkür ederim. Kurallar konusunda yazılanlar, kullanıcılar için belki mükemmel detaylar değil, ancak forumda düzeni sağlamak adına dikkat edilmesi gereken nüanslar. Bizler de bu sürecin bir parçası olarak elimizden geldiğince hem kuralları uygulamaya hem de insani yönüyle anlamaya çalışıyoruz. Niyetinizin kötü olmadığını biliyorum, bu bizim için çok değerli.

Kişisel fikrim, Sosyal'in amacı; herkesin kendini ifade edebildiği, problemlerine çözüm bulabildiği, huzurlu ve samimi bir ortam sağlamak. Katkılarınızın değerli olduğunu bilmenizi isterim. Can sıkmak, küslük yok. Dostluğumuz baki.

Anlayışınız için ben teşekkür ederim. Kurallar konusunda yazılanlar, kullanıcılar için belki mükemmel detaylar değil, ancak forumda düzeni sağlamak adına dikkat edilmesi gereken nüanslar. Bizler de bu sürecin bir parçası olarak elimizden geldiğince hem kuralları uygulamaya hem de insani yönüyle anlamaya çalışıyoruz. Niyetinizin kötü olmadığını biliyorum, bu bizim için çok değerli.

Kişisel fikrim, Sosyal'in amacı; herkesin kendini ifade edebildiği, problemlerine çözüm bulabildiği, huzurlu ve samimi bir ortam sağlamak. Katkılarınızın değerli olduğunu bilmenizi isterim. Can sıkmak, küslük yok. Dostluğumuz baki.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Bazı moderatörler haksız yere ceza kesiyor. Ardından yorumum siliniyor. Yapılan hareket çok saygısızca. Konudan sapıyormuşum alakası yok kendi fikrimi belirttim ve bilgi verdim. Yeşil siteden buraya geldim Recep bey var daha iyi olur diye düşündüğüm için. O forumda da katı yönetim durumları vardı ama bu forum da yakalamış ve geçmiş bile. Bu yapılan hiç doğru değil kafanıza göre ceza kesip silmek. Çok kişiyi kaybedersiniz.
Sorun yaşaman üzücü ama buranın moderatörleri asla Technopat gibi olamaz. Orada benim ettiğim sitemi kimse etmemiştir. Burada fazlasıyla rahatım. Şimdilik memnunum moderatörlerden, umarım çizgilerinden şaşmazlar. Technopat'tan soğuyabilirsin ama burası için pek öyle denemez bence.

Kıymetli @Utku92, mesajlarına işlemleri ben yaptığım için yazma gereği duydum. Bu konuda ısrarla haksızlığa uğradığını söylüyor ve düşünüyor olman bizleri, Moderasyon Ekibi’ni zan altında bırakıyor. Hepsi birbirinden değerli ve her detayı ince elekten geçirerek işlem yapan, denetimini uygulayan kişiler. Arada hatalarımız olabilir, insanız. Bizleri, yaptığımız işlemleri de denetleyen bir birim daha var. Gerektiği takdirde işlemleri geri alıyor ve bu konuda açıklama yapmaktan geri kalmıyoruz.

@EsatKa detayları aktarmış. Yazmış olduğunuz mesajlara gelecek olursak, daha önce almış olduğunuz 3 farklı "gereksiz mesaj" uyarısı var. Tabloya göre hareket edecek olsaydık 1 ceza puanı ve saat kısıtlaması gerekirdi. Ancak niyetimizin kimseyi küstürmek olmadığını tekrar yinelemek istiyoruz. Size bu konuda bir saat cezası verilmediği gibi, sadece mesajınız silindi. Olması gereken kuralı uygulamadığım için bu durumda hatalı işlem yapmış oluyorum, itirafta bulunmuş olayım. Diğer mesajınız yine aynı şekilde, konu başlığı altında özetle "fikrimi belirttim, ceza verildi, çok yazık, bazen çıldırtıyorlar" şeklinde devam etti. Bu mesajdan sonra da, yazdığınızın silinmesi dışında yine herhangi bir kısıtlama cezası almadınız. Ben insiyatif aldım, uyarı vermediğim için uyarı alabilirim.

Sildiğim mesajları burada görsel alarak paylaşmak istemiyorum. Mesajlarınızı silmemiş olsaydık eğer, ismi zikredilen konu şu anda Android/iPhone savaş arenasına dönmüştü. Bunlara gerek yok. Lütfen siz de bize yardımcı olun. Aramızda küslük, kırgınlık olmasın lütfen.
Esen kalın.
Şahsen haklı bile olsam, bu üslupu görünce haksız olmayı kabul ederim. Her moderatör keşke böyle olsa, bazı moderatörler var adamı cinnet geçirtiyorlar.

Sorun yaşaman üzücü ama buranın moderatörleri asla Technopat gibi olamaz. Orada benim ettiğim sitemi kimse etmemiştir. Burada fazlasıyla rahatım. Şimdilik memnunum moderatörlerden, umarım çizgilerinden şaşmazlar. Technopat'tan soğuyabilirsin ama burası için pek öyle denemez bence.

Zaten o foruma dönüşmemesi için kendi fikrimi dile getirdim. Sdn de üyeliğim var. Orada da hiç kural yok her şey yazılabiliyor. Ama en son Technopat'dan geçtim iki foruma da uzun zamandır uğramadım.

Şahsen haklı bile olsam, bu üslupu görünce haksız olmayı kabul ederim. Her moderatör keşke böyle olsa, bazı moderatörler var adamı cinnet geçirtiyorlar.

Son uyarı cezasında biraz yakındım. Aslında bilerek yazdım. Önceki yorum silinince tabii.

Ben de 10 ay modluk yapmıştım diğer tarafta. Mesajında direkten dönmüşsün. Aslında soft uyarı da atılabilirmiş buna. İllaki zaman aşımı atmaya gerek yokmuş. Konuyu görmedim ama "Ben iPhone sevmiyorum ya :D S23 al, dediğin iPhone modellerine göre şu şu yönde daha iyi." yazsaydın kimse ban atamazdı. Çok da abartılacak bir olay değil.

Harbi yeşil sitede yanlış bilgi verdiğim için ban yedim ki verdiğim bilginin doğruluğundan eminim. Bu 2 oldu, orada gerçekten rezil modlara sahipler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi fikrimi belirttim ve öneri verdim. Burada yanlış bir şey göremiyorum. Duygu sömürüsü yapacak birisi değilim. Üslubunuz çok ters. Bir fikire görüşe katılmıyor olabilirsiniz ama saygı duymanız gerekir ne kadar saçma olursa olsun. Devamında da zaten öneride bulundum. İnsan olmanın en temel gereksinimidir birbirine saygı duymak yorumlara özellikle.

Normalde önemsiz bir şey çok basit bir şey başkası olsa üstemelez geçiştirilir veya unutulur. Ama haksızlık varsa yazarım ne olursa olsun.

O zaman robot gibi yazalım yapay zeka gibi hatta direk AI sorayım yapıştırayım hiçbir fikir veya düşünce ironi espri eklemeyelim.
Adam iPhone alma kararına var mış artık. iPhone sevmiyorum demek sence fikir mi?

Yazılmaya gerek olmayan bir fikir. Raporlanmaya gerek olmayan bir mesaj.

Adam iPhone alma kararına var mış artık. iPhone sevmiyorum demek sence fikir mi?

Yazılmaya gerek olmayan bir fikir. Raporlanmaya gerek olmayan bir mesaj.

Bir fanboy için kötü bir yorum belki de. Ama yanlış veya doğru sonuçta bir yorum. Başka önerenler de oldu. Ama bana patladı gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.