Merhaba, evet bazılarınıza mantıksız gelecek bir öneri ancak bu özellik bence gerekli. Hesap anonimleştirmeden falan bahsetmiyorum, direkt olarak "hesabı sil" seçeneğine tıklayınca direkt olarak "Atılan mesajlarınız da silinsin mi?" tarzı bir soru sorulsun ve silinsin denilirse mesajlar silinsin. Ancak "silinmesin" derse de "Anonim üye" adıyla mesajlar kalsın. Nasıl fikir sizce?
Detaylar
Kim cevapladı?Çözümler anonim kalır diğer attığın mesajlar silinir.Sizin sorununuz vardi ve diyelim ki burada cozdunuz ancak bu secenek yuzunden mesajlar silindi, baska birisi bu sorunu yasadiginda belki bu yüzden çözümünü bulamayacak.
- Makaleler
- 43
Kişinin mesajları dursa ama üzerinde konuda bahsedildiği gibi anonim üye yazsa olmaz mı? Veya silinmiş hesap da yazabilir.
Zaten hesap anonimleşince üye numarası yazmıyor mu?
Öyleyse hiç bilmiyorum.Zaten hesap anonimleşince üye numarası yazmıyor mu?
- Makaleler
- 43
Çözümler anonim kalır diğer attığın mesajlar silinir.
Bunu uygulayacak kodu ve eklentiyi yazabilirseniz veya @Leo'ya yeterli bütçeyi sağlayabilirseniz neden olmasın?
- Makaleler
- 7
Ben de oyle biliyorum.Zaten hesap anonimleşince üye numarası yazmıyor mu?
Ben yine de pek silinmesi taraftari degilim. Soncuta mesaji sadece yazan yok, mesajı alıntilayan da var. Zincirleme tum mesajlarin silinmesi gerekir oyle olursa.Çözümler anonim kalır diğer attığın mesajlar silinir.
Bence gelmeli ama çözümleri dursun silinmiş üye olabilir gazi üye olabilir veya anonim üye de olabilir silinirken kişi kendisi seçebilir silerkende moderatorler onaylayabilmeli mesela çözümler kalmalı.
Mükemmel fikir.
Çözümler anonim kalır diğer attığın mesajlar silinir.
Mükemmel fikir.
Hesabı tıklanamaz hâle getirip mesajların durması ama ismin değişmesi gibi şeyler zaten yapılabiliyor.
Onlar için bilet açmanız lazım, tabii çok iyi bir sebep yoksa gerçekleştirilmez.
Onlar için bilet açmanız lazım, tabii çok iyi bir sebep yoksa gerçekleştirilmez.
- Makaleler
- 1
Hocam zaten anonimsiniz sizi kimse bilmiyor ki.
Xenforo 2.3 ile mümkün (!). Şaka bir yana her hesabı kapatan üye böyle yaparsa, süt almaya giden babalara döner konular.
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-