Biraz saçma bir soru ancak kafamı kurcalayıp duruyor. Bu forumlar geçimini nasıl sağlıyor? Hadi Technopat şirket geliri falan desek. Bu forum veya diğer forumlar geçimlerini nasıl sağlıyor? Üye olmak için herhangi bir ücret talep edilmiyor.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
@Enes3078 şu anda aramızdaki en yetkili/bilgili kişi sizsiniz bu forumlar geçimlerini nasıl sağlıyor?
Tıklanmalar, reklamlar ve sponsorluklar en büyük gelir kaynakları oluyor genelde. Tabii bizde henüz bir gelir kaynağı yok denebilir, reklamları açtık da hani siteye giren kişi sayısı henüz çok az. Bunun artması yönünde elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
@444 bu siteyi varsayarak üye olunduğu takdirde çok fazla hatta hiç reklamla karşılaşmadığımı fark ettim.
Ben mobilde reklam görüyorum ama bilgisayarda görmüyorum. Reklam engelleyici eklentiden dolayı bende yok herhalde reklamlar.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
@BurakBirinci bilemedim bende iOS ve bilgisayar üzerinde Chrome kullanıyorum ikisindedr reklam engelleyici açık değil.
Fakat bana reklam geliyor nedense.
Muhtemelen forum daha yeni olmasından dolayı olabilir hocam, başka bilgim yok.
Zaten açıklama geldi.
- Makaleler
- 7
Ben mobilde reklam görüyorum ama bilgisayarda görmüyorum. Reklam engelleyici eklentiden dolayı bende yok herhalde reklamlar.
Oturumunuz açıksa reklam görmezsiniz, üyelerimize reklamları devre dışı bıraktık.
- Makaleler
- 7
@Enes3078 şu anda aramızdaki en yetkili/bilgili kişi sizsiniz bu forumlar geçimlerini nasıl sağlıyor?
Tıklanmalar, reklamlar ve sponsorluklar en büyük gelir kaynakları oluyor genelde. Tabii bizde henüz bir gelir kaynağı yok denebilir, reklamları açtık da hani siteye giren kişi sayısı henüz çok az. Bunun artması yönünde elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.
Tıklanmalar, reklamlar ve sponsorluklar en büyük gelir kaynakları oluyor genelde. Tabii bizde henüz bir gelir kaynağı yok denebilir, reklamları açtık da hani siteye giren kişi sayısı henüz çok az. Bunun artması yönünde elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.![]()
Sağ olun.