199

Bilgin
Makaleler
10
Yaklaşık 10 aydır buralardayız. İnsanlara bilgi verdim. Tartıştık. Eğlendik. Ama bunların sonu vardır maalesef. Son zamanlar forum çok sarmıyor. Aynı zamanda okullar da başlıyor o yüzden forumu uzun süre bırakacağım. Bir daha döner miyim dönmez miyim bilemem ama aranızda yokum artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 10 aydır buralardayız. İnsanlara bilgi verdim. Tartıştık. Eğlendik. Ama bunların sonu vardır maalesef. Son zamanlar forum çok sarmıyor. Aynı zamanda okullar da başlıyor o yüzden forumu uzun süre bırakacağım. Bir daha döner miyim dönmez miyim bilemem ama aranızda yokum artık.

Görev başarılı asker. Üsse geri dönebilirsin o7.

Keşke Mizah kısmına atsaydınız. :(

Bu arada bana hahaha atan arkadaşa da hayatında başarılar diliyorum. Ama bu hareketlerle devam ederse işi zor. Kendisiyle tartışmalıyım.
İki gündür profilime girip her mesajıma haha atıyorsun, engellemiştin beni güya. Nasıl bir psikolojiye sahipsin anlamadım abicim.