4 bin saat ve üzeri oynama sürem olduğu için gene bir şey demiyorum..

@Toby Fox sen al milleti dinleme oyun fiyatları uçmuş gitmiş zaten alırsın güzel stres atarsın.
Oynadıysan oynadın dostum, bir şey diyemezsin zaten oyun rezalet. Klavye mekaniklerine en uyumlu oyun olduğu için bu kadar tutuluyor. Grafik dışında bir Arcade oyun için gerekli hiçbir standarda sahip değil.

Yarış mı, sınıfının en iğrençi. Checkpointlere shortcut ata ata bitiriyorsunuz yarışı. Duvara tosla gir içeri, inanılmaz basit kalıyor. AI zaten maymundan hallice.

Ses, açıklamaya tenezzül bile etmem mobil oyunlar tokatlar o derece rezalet.

Modifikasyon sığ, kıt. Yok.

Neyi var grafiği var, yedim grafiği.

Bence bomboş oyun, adamlar bir grafik yapmış başka bir şey yapmamış.
Kötü bir oyun değil ancak kesinlikle 650 TL edeceğini düşünmüyorum.

Gamepass'den oynamanı öneririm.
Grafik, hafif de Sim-Cade kıvamı tutmuş fizikler. Başka hiçbir avantajı yok. Para etmez.

Konu hakkında eleştiri yapan bir çok kişi “beğenmedim” veya “kızgın” emojisi'ne tutulmuş.😅
Hiçbirisi de daha dediklerimi haksız çıkarmadı o garip. Ben bekliyorum FH5 ne için 600₺ etsin? Rezil abi oyun.

Son düzenleme:
@mr.esat katılıyorum, araç sesleri her oyunda değişen, ıssız, gerçekçi hissettirmeyen, fizikleri aşırı mobil oyun gibi olan, fan kitlesinin ayakta tuttuğu bir oyun oldu Forza Horizon serisi, başka bir değişle patates. Serinin son güzel oyunu FH3 idi. Sonra bozdu.

Grafik, hafifte Sim-Cade kıvamı tutmuş fizikler. Başka hiçbir avantajı yok. Para etmez.

Hiçbirisi de daha dediklerimi haksız çıkarmadı o garip. Ben bekliyorum FH5 ne için 600₺ etsin? Rezil abi oyun.

Tamam da bir kere önermeyebilirsin. :D Amma kötüledin oyunu. Görüşüne saygı duyarım beğenmedim de geç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam da bir kere önermeyebilirsin. :D Amma kötüledin oyunu. Görüşüne saygı duyarım beğenmedim de geç.
Yok, Forza'cılar affetmez dediniz ya ondan ben patates olduğunu söylüyorum. Çünkü araba oyunları dünyasında Forza kadar bulunduğu yeri haketmeyen bir yapım yok. Son seriler için konuşuyorum. Beğenmedim atanlar da beni haksız çıkarsın bekliyorum.