herousta26 19

Uzman
Merhabalar,

Sizce hangisi alınmalı? Açık dünyada araba sürmeyi çok seviyorum. Fakat Bir o kadar da New York'ta dolaşmakta istiyorum. Forza Horizon 5 şu an %60 indirimde, alınmalı mı, yoksa Spider-Man Remastered'ın indirime girmesi için beklenmeli mi?

İkisi de güzel oyun ama aşırı alakasız oyunlar. İkisini de sevdiğin bir senaryoda hangi türe daha yakın olduğun ve hangisini daha çok oynarım diye karşılaştırman lazım. Ben olsam Forza'yı alırdım daha uzun süre oynanabilir hele direksiyon seti varsa ya da alma imkanı varsa, ama kişiden kişiye değişir bazısını da 10 saat araba sürdükten sonra bayabilir. Zevkine bağlı yani, sonuçta çok farklı türler.

Spider-Man al geç eğer "oyun" istiyorsan. Lakin arabalara baya baya zevkim var diyorsan Forza Horizon al zaten. Bu çok ayırt edici bir soru açıkçası. Çünkü hiçbir taşıt simülasyon oyunu "oyun" açısından aslında iyi değil direkt. Yani teknik açıdan. Hele ki en kaliteli AAA hikayeli oyunların karşısında...

Spider-Man al geç eğer "oyun" istiyorsan. Lakin arabalara baya baya zevkim var diyorsan Forza Horizon al zaten. Bu çok ayırt edici bir soru açıkçası. Çünkü hiçbir taşıt simülasyon oyunu "oyun" açısından aslında iyi değil direkt. Yani teknik açıdan.
Arabalara ilgim yokta araba sürmeye ilgim var ayrıca şehirde dolaşmayı da seviyorum. Şimdi indirimdeyken Forza'yı aldım. Beğenirsem devam ederim, olmazsa iade edip Spider-Man'i beklerim.