Arabalara ilgim yokta araba sürmeye ilgim var ayrıca şehirde dolaşmayı da seviyorum. Şimdi indirimdeyken Forza'yı aldım. Beğenirsem devam ederim, olmazsa iade edip Spider-Man'i beklerim.
Forza Horizon aslında fizikleri genel kitleye en çok hitap eden seri. Yani ne aşırı ayar yapmana gerek var ne de full aksiyon dolu bir oyun değil. Gayet sakince, YouTube'daki videolardaki gibi, chill araba sürebilirsin. Lakin haritada şehir çok ufak yer kaplamakla beraber NPC araçlar absürt derece de yavaş. Yani bu açıdan da gerçekçilik arıyorsan The Crew Motorfest tercih ederdim. Ondan daha da gerçeğini istiyorsan City Car Driving veya City Car Driving 2.0 çok iyi olur. Sonra BeamNG Drive var zaten.

Forza Horizon aslında fizikleri genel kitleye en çok hitap eden seri. Yani ne aşırı ayar yapmana gerek var ne de full aksiyon dolu bir oyun değil. Gayet sakince, YouTube'daki videolardaki gibi, chill araba sürebilirsin. Lakin haritada şehir çok ufak yer kaplamakla beraber NPC araçlar absürt derece de yavaş. Yani bu açıdan da gerçekçilik arıyorsan The Crew Motorfest tercih ederdim. Ondan daha da gerçeğini istiyorsan City Car Driving veya City Car Driving 2.0 çok iyi olur. Sonra BeamNG Drive var zaten.
The Crew Motorfest daha iyi mi olur? NPC açısından. Birçok yerde önermediler bana.

Gamepad ile oynayacağım, arcade derken? Ne kadar farklı?
Forza da Motorfest de gamepad oyunu zaten, direksiyonla oynanacak oyunlar degiller.

Forza'nin surusu daha gercekci. Motorfest driftte, bazi donuslerde falan iyi hissettirmiyor. NFS gibi diyebilirim surus hissiyati. Ama Motorfest'in de kendine gore artilari var. Cok daha iyi harita, arac cesitliligi (ucak, motor, tekne), daha ucuz ayrica yanlis degilsem.

Yeni konular