Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kenar yumuşatmayı aç. Düzelecek.Cisimlerin kenarları aşırı pikselli. Bu görüntü normal mi?
Eki Görüntüle 151133
Eki Görüntüle 151134
Ayarlar:
Eki Görüntüle 151135
Eki Görüntüle 151136
Kenar yumuşatmayı aç. Düzelecek.Cisimlerin kenarları aşırı pikselli. Bu görüntü normal mi?
Eki Görüntüle 151133
Eki Görüntüle 151134
Ayarlar:
Eki Görüntüle 151135
Eki Görüntüle 151136
Syntax
Üstün
Hocam sıra sıra dene. Her platformda farklı sonuclar dogabiliyor. Şunu seç desem veya onu seç desem FPS farklılığı olacak hepsini teker teker dene hangisi FPS sınırlamadan görüntüyü en güzel hale getirdiğini bende deneyerek buldum gky açık bende.
Syntax
Üstün
Hocam sıra sıra dene. Her platformda farklı sonuclar dogabiliyor. Şunu seç desem veya onu seç desem FPS farklılığı olacak hepsini teker teker dene hangisi FPS sınırlamadan görüntüyü en güzel hale getirdiğini bende deneyerek buldum gky açık bende.
Az öncekine daha iyi. Fakat grafikler sanki Ultra değilmiş gibi. DLAA ile 4K'ya çekmek ne kadar mantıklı?
Az öncekine daha iyi. Fakat grafikler sanki Ultra değilmiş gibi. DLAA ile 4K'ya çekmek ne kadar mantıklı?
Hocam ekranınız 4K ise ve kart da güçlü ise yap geç. FPS öldürmüyorsa.
Syntax
Üstün
Hocam ekranınız 4K ise ve kart da güçlü ise yap geç. FPS öldürmüyorsa.
4K monitörüm yok. DSR ile denemeyi düşünüyorum. Çok FPS düşüşü olmaz ise DSR ile oynarım.
Hocam gerek yok o zaman. O pikselleşme sadece kenar yumuşatma ile alakalı dediğim gibi.4K monitörüm yok. DSR ile denemeyi düşünüyorum. Çok FPS düşüşü olmaz ise DSR ile oynarım.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-