Oyunu takip eden arkadaşların birçoğunun bildiği üzere bugün hem Xbox tarafından hem de birçok yayıncı tarafından bir sürü oynanış videosu yayınlandı. Neler düşünüyorsunuz, beğendiniz mi? Oyun beklentinizi karşılayacak gibi duruyor mu? Açıkçası ilk duyduğumda Japonya fikri beni ne kadar mutlu etmese de map bayağı dolu ve güzel duruyor gibi. Eğer arkadaşlarınız var ise veya oyunda olacağı söylenen car meet muhabbeti güzel olursa Japonya ve araba kültürü hissini yaşatacak gibi duruyor. Japonya denince araba tutkunu herkes modifiye kültürü der ama Forza bizi yine şaşırtmadı, eğer Full versiyonda fazlası eklenmez ise modifiye konusunda yine bir hayal kırıklığı bizleri bekliyor. Araç seslerinde iyileştirilmeye gidilmiş orası kesin. Çoğumuzun beklediği gibi oyunun Japonya'da geçmesi Japon ağırlıklı bir araba kataloğunu bize zorlayacak gibi. Benim gibi Alman araçlarının hastası olacaklar için biraz üzücü bir haber ama yine de Forza 5'ten daha az Alman aracı olacağını sanmıyorum. En azından en meşhur olanları tutarlar diye düşünüyorum. Oynanış videoları ne kadar beklentimi karşılamasa da oyun için yine de heyecanlıyım diyebilirim. Ne kadar Alman araçlarının hastası olsam da yine de Japon araçlarıyla o sokaklarda turlamak car meetlere girmek istiyorum. Sizlerin düşüncelerinizi de merak ediyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Oyunu takip eden arkadaşların birçoğunun bildiği üzere bugün hem Xbox tarafından hem de birçok yayıncı tarafından bir sürü oynanış videosu yayınlandı. Neler düşünüyorsunuz, beğendiniz mi? Oyun beklentinizi karşılayacak gibi duruyor mu? Açıkçası ilk duyduğumda Japonya fikri beni ne kadar mutlu etmese de map bayağı dolu ve güzel duruyor gibi. Eğer arkadaşlarınız var ise veya oyunda olacağı söylenen car meet muhabbeti güzel olursa Japonya ve araba kültürü hissini yaşatacak gibi duruyor. Japonya denince araba tutkunu herkes modifiye kültürü der ama Forza bizi yine şaşırtmadı, eğer Full versiyonda fazlası eklenmez ise modifiye konusunda yine bir hayal kırıklığı bizleri bekliyor. Araç seslerinde iyileştirilmeye gidilmiş orası kesin. Çoğumuzun beklediği gibi oyunun Japonya'da geçmesi Japon ağırlıklı bir araba kataloğunu bize zorlayacak gibi. Benim gibi alman araçlarının hastası olacaklar için biraz üzücü bir haber ama yine de Forza 5'ten daha az alman aracı olacağını sanmıyorum. En azından en meşhur olanları tutarlar diye düşünüyorum. Oynanış videoları ne kadar beklentimi karşılamasa da oyun için yine de heyecanlıyım diyebilirim. Ne kadar alman araçlarının hastası olsam da yine de Japon araçlarıyla o sokaklarda turlamak car meetlere girmek istiyorum. Sizlerin düşüncelerinizi de merak ediyorum.
Söyleyebileceğim tek şey ağzım açık bekliyorum her oyunu ilk çıktığında aldım Forza cephesinde bunun içinde aynısı geçerli 57 dolar bakiye Steam'de duruyor CS droplarından 3-5 bir şey ekleyip üstünü tamamladıktan sonra direk Deluxe alacağım hazırdayım.
FurkaN35
Becerikli
Boş oyun, Forza 4'te oynadım, 5'te oynadım, araba sesleri neredeyse aynı, detaylı modifiye desen yok. Forza 6'nın videosunu da izledim, yani pek bir şey değişmemiş. Şahsen 2-3 grafik eklenmiş, ama kafa dağıtmalık oyun. Benim Forza 5'te 563 saatim var, 500 saati de E60 sürmekle geçmiştir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben normal sürüm üstünü gereksiz buldum. Aynı şekilde sadece CS'den düşürdüğüm itemları satarak biriktirdim son 4 dolarım eksik kendime challenge yaptım. Bütün parayı CS droplarla karşılamaya uğraşıyorumSöyleyebileceğim tek şey ağzım açık bekliyorum her oyunu ilk çıktığında aldım Forza cephesinde bunun içinde aynısı geçerli 57 dolar bakiye Steam'de duruyor CS droplarından 3-5 bir şey ekleyip üstünü tamamladıktan sonra direk Deluxe alacağım hazırdayım.
Normalde hiç beklemem hemen alırım. Nedense forza'da biraz bekleyim acelesi yok demiştim, aynı günün akşamı zamlandı oyun. CS'de biriktirdiğim kasaları satarak parasını çıkardım sayılır.Fiyat artışı sonrası bence biraz bekleyip indirim döneminde alma taraftarıyım ama CS yüzüme gülüp güzel item alırsa hemen alacağım oyundur kendisi![]()
Hocam araba seslerinde fark edilebilir bir fark var. Özellikle egzoz patlamaları baya çatara patara olmuş. Dediğinizin tam tersi grafiklere laf eden çok olmuş. Forza 2 grafiğine fazladan yansıma eklenmiş diyenler falan var.Boş oyun, Forza 4'te oynadım, 5'te oynadım, araba sesleri neredeyse aynı, detaylı modifiye desen yok. Forza 6'nın videosunu da izledim, yani pek bir şey değişmemiş. Şahsen 2-3 grafik eklenmiş, ama kafa dağıtmalık oyun. Benim Forza 5'te 563 saatim var, 500 saati de E60 sürmekle geçmiştir.
Boş oyun, Forza 4'te oynadım, 5'te oynadım, araba sesleri neredeyse aynı, detaylı modifiye desen yok. Forza 6'nın videosunu da izledim, yani pek bir şey değişmemiş. Şahsen 2-3 grafik eklenmiş, ama kafa dağıtmalık oyun. Benim Forza 5'te 563 saatim var, 500 saati de E60 sürmekle geçmiştir.
Oyunları gerçekten oynadığınıza emin misiniz? Çünkü epey bir ses farkı var iki oyun arasında. Forza Horizon 6'da biraz daha iyileştirilecek ve en önemlisi 5'teki o iğrenç mapten kurtuluyoruz.
Ethem Efe
Üstün
Oyunu takip eden arkadaşların birçoğunun bildiği üzere bugün hem Xbox tarafından hem de birçok yayıncı tarafından bir sürü oynanış videosu yayınlandı. Neler düşünüyorsunuz, beğendiniz mi? Oyun beklentinizi karşılayacak gibi duruyor mu? Açıkçası ilk duyduğumda Japonya fikri beni ne kadar mutlu etmese de map bayağı dolu ve güzel duruyor gibi. Eğer arkadaşlarınız var ise veya oyunda olacağı söylenen car meet muhabbeti güzel olursa Japonya ve araba kültürü hissini yaşatacak gibi duruyor. Japonya denince araba tutkunu herkes modifiye kültürü der ama Forza bizi yine şaşırtmadı, eğer Full versiyonda fazlası eklenmez ise modifiye konusunda yine bir hayal kırıklığı bizleri bekliyor. Araç seslerinde iyileştirilmeye gidilmiş orası kesin. Çoğumuzun beklediği gibi oyunun Japonya'da geçmesi Japon ağırlıklı bir araba kataloğunu bize zorlayacak gibi. Benim gibi alman araçlarının hastası olacaklar için biraz üzücü bir haber ama yine de Forza 5'ten daha az alman aracı olacağını sanmıyorum. En azından en meşhur olanları tutarlar diye düşünüyorum. Oynanış videoları ne kadar beklentimi karşılamasa da oyun için yine de heyecanlıyım diyebilirim. Ne kadar alman araçlarının hastası olsam da yine de Japon araçlarıyla o sokaklarda turlamak car meetlere girmek istiyorum. Sizlerin düşüncelerinizi de merak ediyorum.
Harita fazla boş duruyor. Tokyo gibi bir şehirin içinde yayaların olmaması inanılmaz kötü duruyor, evet biliyorum Forza oyunlarında yayalar olmuyor normalde bu kadar ancak Tokyo'da olmaması kötü gösteriyor. Hayalet şehir gibi duruyor.
Hocam map fazlasıyla güzel. Şehir baya karışık zaman harcanabilir türden. Fakat haritaya baktığımda şehir dışındaki bölgeler yine biraz boş gibi geldi bana. Ama ambiyans olarak gerçekten Tokyo gibi hissettiriyor bence tam agalarla toplanıp meet yapmalıkOyunları gerçekten oynadığınıza emin misiniz? Çünkü epey bir ses farkı var iki oyun arasında. Forza Horizon 6'da biraz daha iyileştirilecek ve en önemlisi 5'teki o iğrenç mapten kurtuluyoruz.
NFS'de de yayalar yok. Yarış oyunlarına yayaların eklenmesi oyun akışını bozar gibi bir tık. Yanlışlıkla birisine çarpsanız bile bütün atmosferi akıcılığı bozar bence. O meşhur Tokyo meydanı oyuna eklenmiş orada epey bir kalabalık mevcut amaHarita fazla boş duruyor. Tokyo gibi bir şehirin içinde yayaların olmaması inanılmaz kötü duruyor, evet biliyorum Forza oyunlarında yayalar olmuyor normalde bu kadar ancak Tokyo'da olmaması kötü gösteriyor. Hayalet şehir gibi duruyor.
NFS stüdyosunun kapandığını düşünürsek çok uzun bir süre NFS oyunu göremeyeceğiz gibi. Piyasada şu an bu tarzda yarış oyununa açlık var bence o nedenle vakit harcanabilir gibi.3, 4, 5'i oynamadım, car customization olmayan bir araba/yarış oyunu BeamNG gibi spesifik bir özelliği yoksa oynamıyorum, bu yüzden muhtemelen bunu da oynamayacağım.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Onun yerini CarX dolduracak gibi duruyor şu an, zaten yeni oyunları çıkmak üzere, en azından oyunları benim için en temel isteği gerçekleştiriyor, temel seviyede ya da daha gelişmiş visual cosmetic modification/customization/tuning imkanı sunuyor, bu benim için bir numaralı kriter otomobil oyunları için.NFS stüdyosunun kapandığını düşünürsek çok uzun bir süre NFS oyunu göremeyeceğiz gibi. Piyasada şu an bu tarzda yarış oyununa açlık var bence o nedenle vakit harcanabilir gibi.