Oyunu iki gündür epey oynuyorum ve izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.
Forza serisinde klasik olan arabaların yol fark etmeksizin sürekli yağ gibi kayması oyun zevkini yerle bir ediyor. Her araba mı kayar kardeşim? En ufak viraja bile giremiyoruz. Şahsi arabamla 120'yle rahat girebileceğim viraja oyundaki yarış için optimize ettiğim araçlarla giremiyorum böyle saçmalık olur mu? Tüm yollar yağla kaplanmış gibi. Oyunu bırakırsam sırf bu yüzden bırakacağım.
Oyunun grafikleri güzel ancak harita tasarımı grafiklerin hakkını vermemiş. Harita aşırı boş. Harita kesinlikle "yaşamıyor".
Oyun sürekli off-road yarışı yaptırıp duruyor. Yarışlarda sürekli aman kaymayayım, aman yavaşlayayım diye düşünmekten tatmin olamıyorum. Bırak aksın kardeşim oyun. Ne diye hızımı kesip duruyorsun... Geniş harita ama basamıyorsun ki. Bastığın anda bir viraja girmen ve anında yavaşlaman gerekiyor.
Oyunda lanet trafik soldan akıyor. Kafam allak bullak oldu. Bir ayar koysalarmış da trafiği isteğe bağlı olarak sağdan akıtabilseymişiz keşke.
Kısacası; bu oyunu hiç sevmedim. Oynamaya devam edeceğim ama hikaye modunu bitirip bir kenara atarım oyunu sanırım, öyle geliyor.