Uygulandı Fotoğraf boyutuna düzenleme gelmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5123
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    fotoğraf konu
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.

5123

Deneyimli
Makaleler
2
Merhaba değerli Techolay üyeleri.

Konu içeriğine bir fotoğraf eklemek istediğimiz zaman konunun yarısını fotoğrafı kaplıyor.

Örnek olarak bu konu içeriğindeki fotoğraf. Çok rahatsız edici şekilde büyük ve ekranın hemen hemen hepsini kaplıyor. Her konuda bu böyle, bence bir ayarlama çekilmesi lazım. Zaten 2K monitör kullanıyorum, konuya bir bakıyorum, ekranı komple kaplıyor. Küçük bir monitörde daha beter oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçültebiliyorsun fakat getirilmesinde de zarar yok. Fikrim olmadığından artı veya eksi vermeyeceğim.

Düzenleyebiliyoruz zaten.

Son düzenleme:
Fotoğrafın ucundan tutup küçültebiliyorsun.

Arkadaşın attığı fotoğrafın çözünürlüğü o şekilde olduğu için mi büyük oluyor? Konu açarken ben göremedim de.

İfadeler: 99
Arkadaşın attığı fotoğrafın çözünürlüğü o şekilde olduğu için mi büyük oluyor? Konu açarken ben göremedim de.

Attığın fotoğrafa 1 kere tıkla ve sağ alt köşesine götür fare imlecini. Boyut ayarlama seçeneğini göreceksin.

Çözüm önerileriniz nedir? Evet, fotoğraflar boyutlandırılabiliyor fakat buna yönelik çözüm önerilerinizi almak isteriz. Gerçekten de mobilde konuları gereksiz büyütebiliyor bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…