Planlanmıyor Sadece bir kez bakabileceğimiz fotoğraf ve yorum atabilelim

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Amon Hutep

Yetkin
WhatsApp uygulamasında sadece bir kez bakabildiğimiz fotoğraf atılıyor ya. Sadece bir kez atılabilen yorum ya da resim atabilelim. Ekran fotoğrafı alımına izin verilmezse söylenmeyen ya da gösterilmeyen bazı şeyler paylaşılabilir.

Artı -20 Eksi
Ne Mizah yapılıyor ne de özgürce fikirlerimizi söyleyebiliyoruz korkudan.
Mizah ve eğlence kategorisinde bel altı şakalar ve +18 espriler olmadığı sürece mizah yapabilirsiniz ama kalkıp da üye bir sorunu çözmeye çalışırken gidip konuda mizah yaparsanız uyarı alırsınız, bunu anlamak zor değil diye düşünüyorum.

Özgürce fikrinizi de belirtebilirsiniz, mesela bu konuyu açıp öneri sunmanız ve fikrinizi belirtmeniz de buna bir örnek. Kimse size fikrinizi belirttiniz diye uyarı vermeyecek, durumu açıklamak gerekiyorsa açıklayabilir bunda anormal bir şey yok.

Öneriye gelecek olursak, burası herkese açık bir forum sitesi ve forum sitelerinin temel amacı bilgi paylaşımı, tartışma ve topluluk etkileşimidir. Forumlarda paylaşılan içeriklerin şeffaf, erişilebilir ve gerektiğinde tekrar gözden geçirilebilir olması gerekir. Yani sadece bir kez görüntülenebilen içerikler, bu temel ilkelere ters düşer ve bilgi akışını koparabilir. Ayrıca, birçok sitede ve uygulamada benzer özellikler varken burada da eksik olması çok da önemli değil diye düşünüyorum.

Ayrıca, birçok sitede ve uygulamada benzer özellikler varken burada da eksik olması çok da önemli değil diye düşünüyorum.
Ben böyle özellik olmamasını avantaj olarak görüyorum. 😃

20250612_011149.webp

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt