Selamlar,

İlkokul öğretmeniyim. Öğrencilerimin görsellerini farklı mesleklerdeymiş gibi düzenletmek istiyorum. Bunun için ücretsiz veya uygun fiyatlı hangi yapay zekayı önerirsiniz?

Ben Copilot derim.

Dosya Ekleri

• image_1749071116205.webp
    image_1749071116205.webp
    1,7 MB · Görüntüleme: 66
Muhtemelen çocuk olduğu için. Çocuk yazdığınızda yada çocuk ile ilgili şeyler yazdığınızı yapmayı çoğu zaman reddediyor. Çünkü çok fazla suistimal ediliyor. Size tavsiyem resim verip yapmasını istemeyin. Onun yerine mesleklerin kıyafetini giymiş çocuk resmi üretmesini isteyin. Eğer bunu yapabilirse yüz değiştirme programıyla kendi öğrencilerinizin yüzlerini koyabilirsiniz.

1749136458513.webp

Biraz deneme yaptım Google Whisk ile böyle şeyler çıkıyor ortaya. Daha da detaylandırıp yapabilirsiniz. Spesifik olarak yüz koymak istediğimde ise pek fazla iyi sonuç elde edemedim ama çok deneme yapmadım.

Öncesinde Google Whisk ile istediğiniz şekilde fotoğrafları üretin(burada yerinde olsam öğrencilerinin görünüşlerini betimleyerek üretilecek çocuğun da öğrencilerine benzemesini sağlardım) sonrasında ise öğrencilerinizin yüzünü ürettiğiniz görseldeki çocuklarının yüzleri ile değiştirin.

Bunun için de FaceFusion kullanabilirsin. Ücretsiz bir gerçekçi yüz değiştirme programı. Eğer pek fazla bilgili değilsen zorlanabilirsin ama bence gerçekten çok kolay. Google Whisk de bedava sanırım ben para ödemediğim halde resim üretebiliyorum. Bu şekilde öğrencilerini meslek kıyafetleri içerisinde çizebilirsin.