Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

termalmacun

Başarılı
Genellikle logo tasarımı ile uğraşan kişiler müşteriye örnek resim atarken üstünde tüm resmi kaplayacak şekilde kendi markasının ismi yazıyor. Tek yazı da değil ama. Onu ne ile yapıyorlardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hangi uygulamayı kullandığını belirtmemişsin, ben Photoshop üzerinden örnek vereceğim:

İlk önce yazım aracını kullanarak istediğin bir şey yaz. Yazının rengi beyaz olursa daha iyi olur.

Sonra yazının büyüklüğünü vs. ayarla ve CTRL + J yaparak yazıyı kopyala.

Yazıyı kopyaladıktan sonra eşit bir şekilde resmin etrafına dağıt. Eşit olması önemli çünkü simetrik durması lazım. (Durmayadabilir sana kalmış).

Daha sonra kopyaladığın bütün yazıları işaretle ve sağ tık yapıp "Katmanlardan Grup Oluştur" de.

Son olarak oluşturduğun bu grubun üzerine bir kere tıkla ve opaklığını biraz düşür.

Bu kadar. 😊
Başlıksız-1.webp

Size anlatırken örnek bir tasarım yaptım.
Hangi uygulamayı kullandığını belirtmemişsin, ben Photoshop üzerinden örnek vereceğim:

İlk önce yazım aracını kullanarak istediğin bir şey yaz. Yazının rengi beyaz olursa daha iyi olur.

Sonra yazının büyüklüğünü vs. ayarla ve CTRL + J yaparak yazıyı kopyala.

Yazıyı kopyaladıktan sonra eşit bir şekilde resmin etrafına dağıt. Eşit olması önemli çünkü simetrik durması lazım. (Durmayadabilir sana kalmış).

Daha sonra kopyaladığın bütün yazıları işaretle ve sağ tık yapıp "Katmanlardan Grup Oluştur" de.

Son olarak oluşturduğun bu grubun üzerine bir kere tıkla ve opaklığını biraz düşür.

Bu kadar. 😊
Başlıksız-1.webp

Çözüm

Daha sonra yazının büyüklüğünü vs. ayarla ve CTRL + j yaparak yazıyı kopyala.

Yazıyı kopyaladıktan sonra eşit bir şekilde resmin etrafına dağıt. Eşit olması önemli çünkü simetrik durması lazım. (durmayadabilir sana kalmış).

Daha sonra kopyaladığın bütün yazıları işaretle ve sağ tık yapıp "katmanlardan grup oluştur" de.

Bu kadar. 😊
Eki Görüntüle 102715

Çok teşekkür ederim.