monitortavsiye01

Becerikli
Yer
Adana
Bunu hangi uygulama ile yapıyorlar?
1768547081007.webp
1768547135903.webp

Gemini'ye fotoğrafın JSON Prompt'unu yaz dediğinde metne çeviriyor. Orada istediğin kişiyi ekleyip düzenleyebilirsin.
Çeviriyi yaptıktan sonra devamını nasıl getireceğim? Senin fotoğrafını ekleyip ortadaki yüzle değiştir dedim. Bak ne çıktı 🤣
1768549831146.webp

Fotoğraf da bozuldu ayrıca.

1768551770875.webp

Eklenmesini istediğiniz yüzün fotoğrafını referans olarak atıp çizdirmek lazım. "3 kişinin olduğu gri resimde ortadaki kişinin yüzünü diğer resimdeki kişinin yüzü yap, yüzü doğal bir biçimde yerleştir ve resmin bütünlüğünü bozma" ilk böyle yazdım ama çıktıyı beğenmedim fotoğrafla uyumlu değildi. Sonra "yüzü diğer 2 kişinin yüzünü referans alarak yerleştir. şapka, ışık, gölgeler orjiinal resimle uyumlu olsun" bunu yazdım ve yukarıdaki çıktıyı verdi.

Tayyip'i kullandım referans olarak, çıktıyı veren de Gemini üzerinden Nano Banana Pro.

Ne yazık ki 3-4 adet fotoğrafı veri tabanına alıp edit yapamıyor. Sıfırdan bir mekandan kurgulayıp fotoğraf oluşturmanız en mantıklısı. Ya da başka yapay zekalara yönelmelisiniz.
Başka neler var peki?
Eki Görüntüle 218688
Eklenmesini istediğiniz yüzün fotoğrafını referans olarak atıp çizdirmek lazım. "3 kişinin olduğu gri resimde ortadaki kişinin yüzünü diğer resimdeki kişinin yüzü yap, yüzü doğal bir biçimde yerleştir ve resmin bütünlüğünü bozma" ilk böyle yazdım ama çıktıyı beğenmedim fotoğrafla uyumlu değildi. Sonra "yüzü diğer 2 kişinin yüzünü referans alarak yerleştir. şapka, ışık, gölgeler orjiinal resimle uyumlu olsun" bunu yazdım ve yukarıdaki çıktıyı verdi.

Tayyip'i kullandım referans olarak, çıktıyı veren de Gemini üzerinden Nano Banana Pro.
Teşekkür ederim. Referans seçimi dışında güzel olmuş.