monitortavsiye01
Becerikli
Bunu hangi uygulama ile yapıyorlar?
Deniyorum da olmuyor. Bir fotoğraf atıyorum. Bu fotoğraftaki yüzü ortadaki kişinin yüzüne uyarla diyorum. Sapıtıyor...Gemini'ın nano banana özelliği ile yapılabiliyor sanırım.
Gemini'ye fotoğrafın JSON Prompt'unu yaz dediğinde metne çeviriyor. Orada istediğin kişiyi ekleyip düzenleyebilirsin.Deniyorum da olmuyor. Bir fotoğraf atıyorum. Bu fotoğraftaki yüzü ortadaki kişinin yüzüne uyarla diyorum. Sapıtıyor...
Çeviriyi yaptıktan sonra devamını nasıl getireceğim? Senin fotoğrafını ekleyip ortadaki yüzle değiştir dedim. Bak ne çıktıGemini'ye fotoğrafın JSON Prompt'unu yaz dediğinde metne çeviriyor. Orada istediğin kişiyi ekleyip düzenleyebilirsin.
Çeviriyi yaptıktan sonra devamını nasıl getireceğim?
Ben veritabanlarında yokum. Kendi yüzümün olduğu bir fotoğrafı hızlıresim'e upload edip adres (link) belirtsem işe yarar mı sence? Dediğin şekilde birazdan deneyeceğim. Şimdi hamburgerim geldi onu yemem lazımEki Görüntüle 218684
Style veya subjects bölümüne eklemek istediğin kişilerin ismini yazabilirsin ancak Google'ın veri tabanında olmayan birini eklemek zordur.
Ne yazık ki 3-4 adet fotoğrafı veri tabanına alıp edit yapamıyor. Sıfırdan bir mekandan kurgulayıp fotoğraf oluşturmanız en mantıklısı. Ya da başka yapay zekalara yönelmelisiniz.
Başka neler var peki?Ne yazık ki 3-4 adet fotoğrafı veri tabanına alıp edit yapamıyor. Sıfırdan bir mekandan kurgulayıp fotoğraf oluşturmanız en mantıklısı. Ya da başka yapay zekalara yönelmelisiniz.
Teşekkür ederim. Referans seçimi dışında güzel olmuş.Eki Görüntüle 218688
Eklenmesini istediğiniz yüzün fotoğrafını referans olarak atıp çizdirmek lazım. "3 kişinin olduğu gri resimde ortadaki kişinin yüzünü diğer resimdeki kişinin yüzü yap, yüzü doğal bir biçimde yerleştir ve resmin bütünlüğünü bozma" ilk böyle yazdım ama çıktıyı beğenmedim fotoğrafla uyumlu değildi. Sonra "yüzü diğer 2 kişinin yüzünü referans alarak yerleştir. şapka, ışık, gölgeler orjiinal resimle uyumlu olsun" bunu yazdım ve yukarıdaki çıktıyı verdi.
Tayyip'i kullandım referans olarak, çıktıyı veren de Gemini üzerinden Nano Banana Pro.