- Makaleler
- 1
Yakışırdı
Yakışırdı
Disneyin miydi bu kanal?The Walt Disney Company Türkiye'den Cenk yayında konuştu "isim hakkı kısa süreliğine alındığı için değişikliğe gidildi" diye belirtti. Selçuk Tepeli'nin dediği gibi FOX'a alıştığımız gibi NOW'a da alışırız dedi.
Onu TV listeni güncellersen ancak değişir hocam. Bizim evdeki tüplü televizyonda yumurcağın adı hala duruyordu.
D-Smart değişir, Türksat gibi değil. Üst sıraya taşı kanalı hocam.Az önce değişti ama NOW HD gelmedi neden? D-Smart uydu kullanıyoruz elle HD olanını ekledim ama kanal 1001. sırada olduğu için alışamadık.
D-Smart değişir, Türksat gibi değil. Üst sıraya taşı kanalı hocam.
Zenginlik, entrika, dincilik ve yeni çıkan pavyon konularından başka bir şey yok kanallarda. Sadece çizgi film ve belgesel izliyorum.
Bizde de NOW HD yazmıyor. Direkt NOW veya NOW TV yazıyor. Unuttum.Az önce değişti ama NOW HD gelmedi neden? D-Smart uydu kullanıyoruz elle HD olanını ekledim ama kanal 1001. sırada olduğu için alışamadık.
TRT belgeselde bazen çok iyi şeyler olabiliyor. TV'de denk gelmesemde YouTube'den takip ediyorum.Zenginlik, entrika, dincilik ve yeni çıkan pavyon konularından başka bir şey yok kanallarda. Sadece çizgi film ve belgesel izliyorum.