Princeofmath

Uzman
Herkese iyi Sosyaller;
Başlıkta da belirttiğim gibi sağlam, uzun ömürlü bir kulaklık almak istiyorum fakat araştırdıkça farklı seçenekler görmeye başladım; bu yüzden sizlere danışmak istedim. Hâlihazırda HyperX Cloud 3 Wireless kullanıyorum, sesleri oldukça iyi fakat çevre seslerini (silah sesi, rüzgâr sesi vb.) de fazla verdiği için adım seslerini, çömelme seslerini net duyamıyorum ve uzun kullanımda kafamın üstünü acıtıyor, baş ağrısı yapıyor. Genellikle FPS oyunları oynayan biriyim, benim için ses kasma öncelik (konum, adım sesi, çömelme sesi vb.). Bana bu kulaklıklardan hangisini önerirsiniz? Seslerin net, berrak ve nereden geldiğini anlamam daha önemli. Amfi/dac alırım onda sorun yok sadece oyun performansı için hangisi iyidir ya da daha iyi seçenek var mıdır?

Son düzenleme:
Sennheiser'ın nasıl olduğunu bilmiyorum ama DT'ler için ekstra olarak bir ses kartına ihtiyacınız olacaktır anakart yetersiz kalır.

Son düzenleme:
Sennheiser'ın nasıl olduğunu bilmiyorum ama DT'ler için ekstra olarak bir ses kartına ihtiyacınız olacaktır anakart yetersiz kalır.
Alırım oyun performansları iyi midir dt lerin ya da daha iyi seçenek var mıdır?

Peki başka seçenekler var mı yoksa iyi bir amfi ile dt 990 pro en iyisi midir oyun için?

DT serisi aşırı detaylı ses üreten bir seri, eğiğer sadece oyun için kullanacaksanız 990 Pro, müzik falan dinleyecekseniz alınacak kulaklık değil aşşırı detaylı dediğim gibi; müzik dinlediğinizde en ufak hatayı, sibilansı, bas sızmalarını yüzünüze çarpar.

DT serisi aşırı detaylı ses üreten bir seri, eğiğer sadece oyun için kullanacaksanız 990 Pro, müzik falan dinleyecekseniz alınacak kulaklık değil aşşırı detaylı dediğim gibi; müzik dinlediğinizde en ufak hatayı, sibilansı, bas sızmalarını yüzünüze çarpar.
Peki 80 ohm oyunlar için yeterli midir 250 ohm mu alınması gerekir?