RapidLemming955
Yetkin
Ben de varlığını dün alacak monitör bakınırken öğrendim. Şu isimleri düzgün yapmaları lazım.
Oled almamak mı lazım o zaman hocam 2k ips mi alsak? Korktum şimdi valla.Samsung monitörler sürekli panel yakıyor, almanı önermiyorum.
Ben daha önce Samsung Odyssey G3 Curved kullanmıştım, 2 defa panel arızası yüzünden garantiye göndermek zorunda kaldım ve ürün en son bana patladı.
Geçtiğimiz aylarda da yine aynı markanın farklı modelini kullanan arkadaşımın başına geldi panel arızası. Onun garantisi biteli 1 hafta olduğu için çöpe atmak zorunda kaldı.
Forumlarda da en fazla panel arızası veren markalardan birinin Samsung olduğunu gözlemliyorum. Garantiye gönderdiğiniz zaman sorunu geçici olarak çözüyorlar. Fakat yeniledikleri panel de ilkinin aynsı olduğu için bir süre sonra o da bozuluyor.
OLED hocam. Sorunu var mı bu monitörün herhangi bir kronik? Korkuyorum biraz da.
OLED almamak mı lazım o zaman hocam 2K IPS mi alsak? Korktum şimdi vallahi.
500 Hz olan.Aslında hepsi alınır ama bence 2K 240Hz OLED versiyonundan bahsediyor. Bildiğim 4 versiyonu var, 3 tanesi OLED. Hepsi 2K, VA 240Hz, OLED 240Hz, OLED 360Hz, OLED 500Hz.
Ben de varlığını dün alacak monitör bakınırken öğrendim. Şu isimleri düzgün yapmaları lazım.
500 Hz değil 350 Hz var. Sizin bütçeniz nedir tam olarak?500 Hz olan.
2K 500 Hz var mı IPS? Ama OLED çok güzel gözüküyor diyorlar ve gecikme azmış.
500 Hz olan.
2K 500 Hz var mı IPS? Ama OLED çok güzel gözüküyor diyorlar ve gecikme azmış.
500 Hz değil 350 Hz var. Sizin bütçeniz nedir tam olarak?
Yok hocam OLED al. OLED'in verdiği zevki hiçbir şey vermez. Eskisi kadar yanmıyor zaten OLED'ler.
@Shog
Merhaba arkadaşlar,
Kısmetse bu hafta monitör alacağım. Aklımda Samsung Odyssey G6 500Hz OLED modeli var fakat fazla inceleme değerlendirme bulamadım kullanan var mı veya bilgili arkadaşlar tavsiye eder misiniz? Bu fiyat bandında alternatif monitör de önerebilirsiniz fakat OLED ve 360 Hz'den aşağıya olmamalı. Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.
- khlestov
- alınır mı alınır mı? odyssey samsung samsung odyssey
- Forum: Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları
Bakacağım üstadım çok sağ ol. 2K IPS 500 Hz üreten yok mu?