alper3558

Üyecik
GTA 5 Grand RP sunucusunda oynuyorum, monitör 165 Hz ve FPS 130-120'lere düşünce fareyi sağa sola çevirince kasıyor hissiyatı oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Arkadaşımın monitörü 200 Hz ve 120-130 FPS alsa da kasıyor hissiyatı yokmuş. Bir diğer arkadaşımın da 165 Hz'de 80-90 FPS'lere düşse de onda kasma hissiyatı yokmuş.

Yukarıdaki mesajları düzenledim, kontrol edin. Dediğim gibi Hz oranından yüksek FPS aldığınız bir oyunda test edin.

Ayrıca Aida64 HTML raporu oluşturup paylaşın.

Yukarıdaki mesajları düzenledim, kontrol edin. Dediğim gibi Hz oranından yüksek FPS aldığınız bir oyunda test edin.

Ayrıca AIDA64 HTML raporu oluşturup paylaşın.

ASUS TUF VG24VQE 23.6" 165Hz 1ms FreeSync Full HD Curved LED Monitör.​

Monitör bu ghosting testte sıkıntı olup olmadığını nereden anlarız​

Ayrıca Aida64 HTML raporu oluşturup paylaşın.

1736004246660.webp

ghosting olabilirmi burda gözükmüyor ama en üsttekinde siyah bişey oluyo hepsinde

ASUS TUF VG24VQE 23.6" 165Hz 1ms FreeSync Full HD Curved LED Monitör.​

Monitör bu ghosting testte sıkıntı olup olmadığını nereden anlarız​

1736004246660.webp

ghosting olabilirmi burda gözükmüyor ama en üsttekinde siyah bişey oluyo hepsinde
baya var siyah şey arkasında

@alper3558,

@1247

@alper3558,

@erdym

Test konusunda bir şey diyemem, anlamıyorum. Siz diğer söylediklerimi yapın, farklı oyunlarda test edin ve Aida64 HTML raporu oluşturun.

%1, %0,1 FPS değerleri önemli. Parazitli bir oyun deneyimi yaşama sebebiniz işlemcinizin güçsüz olması, RAM'inizin az olması, işlemcinizin ısınması, hard diskte oynamanız olabilir. Bir sürü etmen var. Bu kadar kıt bilgiyle size net yardım sağlamak pek mümkün değil, sisteminizi söyleyin ve sıcaklık değerlerinizi paylaşın.

%1, %0, 1 FPS değerleri önemli. Parazitli bir oyun deneyimi yaşama sebebiniz işlemcinizin güçsüz olması, RAM'inizin az olması, işlemcinizin ısınması, hard diskte oynamanız olabilir. Bir sürü etmen var. Bu kadar kıt bilgiyle size net yardım sağlamak pek mümkün değil, sisteminizi söyleyin ve sıcaklık değerlerinizi paylaşın.

Bu dediğim yerlde böyle değerler.

@mr.esat

Dosya Ekleri

• 1736008929496.webp
    1736008929496.webp
    261,8 KB · Görüntüleme: 129
Bu dediğim yerlde böyle değerler.

@mr.esat

Işlemci sıcak, throttle yiyor olabilirsiniz?

İşlemciniz ney? Laptopsa markası ney, prochot değerini öğrenmemiz gerekiyor.

%1 ve 0,1 yerleri öpmüş, monitörle alakasız yani durum. Sisteminiz ile alakalı.

Sisteminizi paylaşabilir misinuz teröristler rehin falan mı aldı neden paylaşmıyorsunuz 10 kere sisteminizi paylaşmanızı istemek zorunda mı millet biraz efor sarfeder iseniz yardımcı olacağız.

Işlemci sıcak, throttle yiyor olabilirsiniz?

İşlemciniz ne? Laptopsa markası ne, prochot değerini öğrenmemiz gerekiyor.

%1 ve 0,1 yerleri öpmüş, monitörle alakasız yani durum. Sisteminiz ile alakalı.

Sisteminizi paylaşabilir misinuz teröristler rehin falan mı aldı neden paylaşmıyorsunuz 10 kere sisteminizi paylaşmanızı istemek zorunda mı millet biraz efor sarf eder iseniz yardımcı olacağız.

4060 Ti Ryzen 5 7500F 16 GB RAM var 1TB SSD.

4060 Ti Ryzen 5 7500F 16 GB RAM var 1TB SSD.

Bu dediğim olay sadece bu oyunda oluyor.