GTA 5 Grand RP sunucusunda oynuyorum, monitör 165 Hz ve FPS 130-120'lere düşünce fareyi sağa sola çevirince kasıyor hissiyatı oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Arkadaşımın monitörü 200 Hz ve 120-130 FPS alsa da kasıyor hissiyatı yokmuş. Bir diğer arkadaşımın da 165 Hz'de 80-90 FPS'lere düşse de onda kasma hissiyatı yokmuş.
Videodaki AM5 sistemler için önerilen BIOS ayarlarını uygulayın.
Sonra sistemi yine test edin. Sorun yaşarsanız sürprizbozan içerisinde istediğim raporu sağlayın. Sorun yaşamazsanız da sağlayabilirsiniz. Güncellemeniz gereken sürücü vb. detaylı şekilde yazarım.
Sonra sistemi yine test edin. Sorun yaşarsanız sürprizbozan içerisinde istediğim raporu sağlayın. Sorun yaşamazsanız da sağlayabilirsiniz. Güncellemeniz gereken sürücü vb. detaylı şekilde yazarım.
%1, %0,1 FPS değerleri önemli. Parazitli bir oyun deneyimi yaşama sebebiniz işlemcinizin güçsüz olması, RAM'inizin az olması, işlemcinizin ısınması, hard diskte oynamanız olabilir. Bir sürü etmen var. Bu kadar kıt bilgiyle size net yardım sağlamak pek mümkün değil, sisteminizi söyleyin ve sıcaklık değerlerinizi paylaşın.
%1, %0, 1 FPS değerleri önemli. Parazitli bir oyun deneyimi yaşama sebebiniz işlemcinizin güçsüz olması, RAM'inizin az olması, işlemcinizin ısınması, hard diskte oynamanız olabilir. Bir sürü etmen var. Bu kadar kıt bilgiyle size net yardım sağlamak pek mümkün değil, sisteminizi söyleyin ve sıcaklık değerlerinizi paylaşın.
%1 ve 0,1 yerleri öpmüş, monitörle alakasız yani durum. Sisteminiz ile alakalı.
Sisteminizi paylaşabilir misinuz teröristler rehin falan mı aldı neden paylaşmıyorsunuz 10 kere sisteminizi paylaşmanızı istemek zorunda mı millet biraz efor sarfeder iseniz yardımcı olacağız.
%1 ve 0,1 yerleri öpmüş, monitörle alakasız yani durum. Sisteminiz ile alakalı.
Sisteminizi paylaşabilir misinuz teröristler rehin falan mı aldı neden paylaşmıyorsunuz 10 kere sisteminizi paylaşmanızı istemek zorunda mı millet biraz efor sarf eder iseniz yardımcı olacağız.