Makaleler
1
Fransa, Nestle grubuna bağlı Perrier maden suyunda dışkı ve insanda bulunan bakteri tespit edildiğini duyurdu. İki milyon şişe tedbir amaçlı imha edildi, ayrıca yetkililer markanın kuyularından birini kullanmayı durdurmasını talep etti. Nestle A101'de satılan Xroll'den bile daha kötüdür, biraz araştırma yapın görürsünüz hocalarım. Mesela Nestle, yoksul ülkelerde sattığı bebek maması ve ek gıdalarına obezite ve kronik hastalıkları tetikleyen ilave şeker kullanıyormuş.

Fransa, nestle grubuna bağlı perrier maden suyunda dışkı ve insanda bulunan bakteri tespit edildiğini duyurdu. İki milyon şişe tedbir amaçlı imha edildi, ayrıca yetkililer markanın kuyularından birini kullanmayı durdurmasını talep etti. Nestle A101'de satılan Xroll'den bile daha kötüdür, biraz araştırma yapın görürsünüz hocalarım. Mesela nestle, yoksul ülkelerde sattığı bebek maması ve ek gıdalarına obezite ve kronik hastalıkları tetikleyen ilave şeker kullanıyormuş.

“Kanka, Avrupa'ya dışkı da olsa Avrupa'lı dışkısı” diyecek Avrupa aşıklarını tanıyorum, onlar için bu durumun çok sorun olacağını sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim madem suyundan Bor çıktı diye yaygarayı koparan İsviçre bakalım b*k çıkan maden suyuna ne yapacak?

İsviçre yaygara falan koparmadı, düzgün denilebilecek bir açıklama yaptı. Kimseyi savunmak gibi bir amacım yok, sadece haberi çarptırmanız doğru değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela Nestle, yoksul ülkelerde sattığı bebek maması ve ek gıdalarına obezite ve kronik hastalıkları tetikleyen ilave şeker kullanıyormuş.
Şu kısım çok değerli. Tebrik ederim paylaşım için.

Kâr marjını artırmak amacıyla Nestle 70'lerde "Mamalarımız anne sütünden daha iyi" yalanını sıktı. Artık bitmiştir herhalde diyordum ama kapitalist gerçeklik yine şaşırtmadı. Ekvador'un DSÖ (Dünya Sağlık Örgütü) "Emzirmeye Teşvik" kararını onaylamak istemesiyle ABD, Ekvador yönetimini tehdit etmiş. Askeri yardımı keseriz, ambargo uygularız çekmiş.

Para kazanmak için sağlıkla oynamaktan çekinmeyen bir piyasa mevcut. Akla hayale sığmayacak ahlaksızlıklar silsilesi.