Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Arada Robespierre gibi adamlar çıkarıyorlar, komün kuruyorlar vs. derken insan hayret ediyor elbette. O ruhu yaşatmak da istiyor içten içe.
Ama bir ülkeden nefret etmek ya da ülkeye sevgi beslemek en nihayetinde çocuksu geliyor. Açıkçası, şahsen, hiçbir şey hissetmiyorum. Ülke tarihi hakkında doğruları, yanlışları söyleriz; yolumuza bakarız. Fazlası garip.
Vatandaş olduklarında aynı haklara sahip oluyorlar. Kaçak olarak ülkeye giren Müslümanlara tabii ki iyi gözle bakılmaz. En ünlü sanatçılar bile Müslüman, Fransa’da. Mesela GIMS ama vatandaşlığı yok.
Vatandaş olduklarında aynı haklara sahip oluyorlar. Kaçak olarak ülkeye giren Müslümanlara tabii ki iyi gözle bakılmaz. En ünlü sanatçılar bile Müslüman, Fransa’da. Mesela GIMS ama vatandaşlığı yok.
Arada Robespierre gibi adamlar çıkarıyorlar, komün kuruyorlar vs. derken insan hayret ediyor elbette. O ruhu yaşatmak da istiyor içten içe.
Ama bir ülkeden nefret etmek ya da ülkeye sevgi beslemek en nihayetinde çocuksu geliyor. Açıkçası, şahsen, hiçbir şey hissetmiyorum. Ülke tarihi hakkında doğruları, yanlışları söyleriz; yolumuza bakarız. Fazlası garip.
Sevgili sever gibi sevmek değil de yaptıklarını takdir etmek açısından sevmek. Doğal güzellikleri, halkı, yemekleri harika mesela. Bu kadar modern fikrin çoğunun o taraflardan çıkması cidden şaşırtıcı. Tabii ki kötü yanlar da çok.
Fransa’ya olan saygım arttı. İnsanların güvenliğini düşünmüşler. Giyilmesi, kadın haklarını ihlal ediyor ve insanları tehlikeye atıyor. Bir sorun görmüyorum.