Ş ŞÜK ŞÜK Çalışkan Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 1 25 Nisan 2025 #1 FDM'de Torrent dosya indireceğim ama böyle bir hata alıyorum nasıl çözebilirim?
Çözüm The Shorekeeper 25 Nisan 2025 FDM üzerinden Torrent dosyasını çekmek yerine tarayıcınızdan torrent dosyasını indirip daha sonra FDM'e verseniz olmuyor mu?
FDM üzerinden Torrent dosyasını çekmek yerine tarayıcınızdan torrent dosyasını indirip daha sonra FDM'e verseniz olmuyor mu?
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 25 Nisan 2025 #2 Web sitesi 403 kodunu döndürüyor, yani dosyaya erişmeniz site tarafından yasaklanmış. Artı 0 Eksi
KS KS Ş ŞÜK ŞÜK Çalışkan Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 1 25 Nisan 2025 #3 The Shorekeeper dedi: Web sitesi 403 kodunu döndürüyor, yani dosyaya erişmeniz site tarafından yasaklanmış. Genişletmek için tıkla... Çözülemez mi demek oluyo ? Çünkü başka sitelerden de torrent indirmeye çalışınca aynı hatayı alıyorum Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Web sitesi 403 kodunu döndürüyor, yani dosyaya erişmeniz site tarafından yasaklanmış. Genişletmek için tıkla... Çözülemez mi demek oluyo ? Çünkü başka sitelerden de torrent indirmeye çalışınca aynı hatayı alıyorum
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 25 Nisan 2025 #4 FDM üzerinden Torrent dosyasını çekmek yerine tarayıcınızdan torrent dosyasını indirip daha sonra FDM'e verseniz olmuyor mu? Artı 0 Eksi Çözüm
FDM üzerinden Torrent dosyasını çekmek yerine tarayıcınızdan torrent dosyasını indirip daha sonra FDM'e verseniz olmuyor mu?
KS KS Ş ŞÜK ŞÜK Çalışkan Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 1 25 Nisan 2025 #5 The Shorekeeper dedi: FDM üzerinden Torrent dosyasını çekmek yerine tarayıcınızdan torrent dosyasını indirip daha sonra FDM'e verseniz olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Siz çok büyük bir insansız saygılar sevgiler Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: FDM üzerinden Torrent dosyasını çekmek yerine tarayıcınızdan torrent dosyasını indirip daha sonra FDM'e verseniz olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Siz çok büyük bir insansız saygılar sevgiler
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 25 Nisan 2025 #6 Sorunun çözülmesine sevindim. Artı 0 Eksi