ToprakElgz

Becerikli
Alternatifi var mıdır arkadaşlar, 65 Mbps interneti sanki 20 Mbps gibi 2 megabayt ile indiriyorum. 120 GB dosya inene kadar okul açılır.

Programla alakalı sorun olacağını sanmıyorum. İndirdiğin dosyanın seederlarına baktın mı? Dosyaya tracker ekledin mi?

İlla farklı bir programda denemek istersen Bittorrent kullanabilirsin. Ancak bence qBittorrent, açık kaynaklı olmasından ötürü en iyisidir diyebilirim.

32 Recep bey.

Programla alakalı sorun olacağını sanmıyorum. İndirdiğin dosyanın seederlarına baktın mı? Dosyaya tracker ekledin mi?

İlla farklı bir programda denemek istersen Bittorrent kullanabilirsin. Ancak bence qBittorrent, açık kaynaklı olmasından ötürü en iyisidir diyebilirim.
Tracker ekleme konusunda bilgiye ihtiyacım var.

Tracker ekleme konusunda bilgiye ihtiyacım var.
Araçlar - Seçenekler - Bittorrent kısmına gel

Burada Bu izleyicileri yeni indirmelere otomatik olarak ekle butonuna bas ve aşağıdaki linkteki linkleri yapıştır:

1757109468426.webp

1757109492108.webp

Link kısmına basıp hepsini kopyala yapıştır. Githubdaki tüm linkleri eklemeye çalış fazladan zarar gelmez.

Gece PC açık kalsın iner sabaha kadar :D. Sen indirdiğin dosyayı silersen sonra başkaları da yavaş indirecek, o yüzden indirdiğin dosyaları silme ve göndermeye bırak.
Ben yapıyorum genelde hocam setup kısmında falan açık kalıyor oyun pcyi zorlamazsa bitene kadar çık olur genelde.

Gece PC açık kalsın iner sabaha kadar :D. Sen indirdiğin dosyayı silersen sonra başkaları da yavaş indirecek, o yüzden indirdiğin dosyaları silme ve göndermeye bırak.
120gb iner umarım hocam. Kardeşimden önce uyanmam lazım attım internetten babama zırlıyor sonra.