Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Şimdi şunu diyebilirsiniz: "İnternet tarayıcıların indirmesinde problem yok". Doğru, fakat internet tarayıcıları her zaman doğrusal bir şekilde indirme yapamıyor. Mesela ben 50 Mbps paket kullanıyorum. Chrome'dan bir dosya indirmeye kalktığımda bazen KB değerler ile indirme yaptığımı görüyorum. Chrome'un ayarlarından "paralel dowloading" ayarını devreye alsam da netice değişmiyor.

Kısacası, Internet Dowload Manager'ı kullanın. Ha, "30 günden sonra ne yapacağız?" derseniz de IDM Reset programını kullanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçalı indirme yapıyor ise tam hızı veremiyor ama idm eskide kaldı.
Fdm tarayıcıdan indirmek için artık kullanılıyor.
Çoklu dosya indirme için jdownloader 2.

Benim asıl anlatmak istediğim,mümkün olduğunca tarayıcıların indirme sisteminin kullanmamak ve güvenilir üçüncü kaynak indirme programları kullanmaktır.

Diğer indirme yöneticileri de aynı mantık, IDM kullanınca dosyalar gökten mi iniyor? Yine tarayıcıdan indiriyorsun ve indirme yöneticilerine aktarıyor seni.

Katılıyorum IDM benim birkaç senedir zorunluluk haline geldi bilgisayara her formattan sonra ilk önce direk IDM kurarım. FDM, jdownloader gibi programları kurma ihtiyacı hissetmedim hiç. Özellikle Youtube'dan veya diğer sitelerden tek tıkla video indirebilmesi çok rahatlık sağlıyor.

Katılıyorum IDM benim birkaç senedir zorunluluk haline geldi bilgisayara her formattan sonra ilk önce direk IDM kurarım. FDM, jdownloader gibi programları kurma ihtiyacı hissetmedim hiç. Özellikle Youtube'dan veya diğer sitelerden tek tıkla video indirebilmesi çok rahatlık sağlıyor.
Ben de yaklaşık 2-3 senedir kullanıyorum ve benim için de bir zorunluluk haline geldi.