Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Ekrana kocaman IDM lisans bildirimi çıkarıyor, oyun oynarken ekrana çıkmıştı tüm oyunu mahvetmişti. IDM trial reset deniyorum onda da deneme sürümü bildirimi atıyor, 15 gün kaldı diyerek. Ben bu arkadaşın deneme sürümünü nasıl uzatırım veya dondururum?

Son düzenleme:
Kullanmadığınız zamanlarda IDM programını kapatın dosyalar indirdikten sonra arka planda IDM çalışmasın sadece indirme başlangıcında bildirim atar sonrasında hiç gelmez. Zaten tarayıcı eklentisi sayesinde indirme yapacağınız zaman otomatik olarak çalışıyor her 29 günde bir de IDM trial reset ile denemeyi sıfırlayın, temelli kurtulmak için lisans almanız gerek.

Trial reset kullanınca evet tekrar 30 gün deneme süresi veriyor. Ancak sonrasında çıkan bildirimler can sıkıyor. Tekrardan Free Download Manager kullanmak ne güzel :)

Ekrana kocaman IDM lisans bildirimi çıkarıyor, oyun oynarken ekrana çıkmıştı tüm oyunu mahvetmişti. IDM trial reset deniyorum onda da deneme sürümü bildirimi atıyor, 15 gün kaldı diyerek. Ben bu arkadaşın deneme sürümünü nasıl uzatırım veya dondururum?
Katılımsız olanları kur o zaman uyarı gelmez.

O zaman 29 günde bir IDM trial reset kullanıp bildirim gelmemesi için de arka planda IDM'yi çalıştırmazsanız lisans almış kadar olursunuz. Eğer bunlarla uğraşmak istemezseniz alternatif yazılımlar var mesela Techolay da yer alan AB Download Manager'ı ve tarayıcı da file cenetipe eklentisini kullanabilirsiniz.