Daslernen

Uzman
Internet Download Manager ile film indiriyorum, alt yazılı olmasını istiyorum fakat dublaj olarak iniyor. Bunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun IDM ile bir ilgisi yok. Filmi indirdikten sonra içinde farklı ses parçaları veya altyazılar varsa bunları MPC-HC ile açabilirsiniz.

1743970220021.webp

Bunun IDM ile bir ilgisi yok. Filmi indirdikten sonra içinde farklı ses parçaları veya alt yazılar varsa bunları mpc-hc ile açabilirsiniz.

Eki Görüntüle 138594

İndirdiğim filmde böyle bir seçenek yok alt yazı veya ses dosyası bulunmamasından kaynaklı sanırım sizin bildiğiniz farklı bir yöntem var mı peki alt yazılı olarak indirmek istiyorum fakat bir yol bulamadım.

VLC Media Player'de de aynı şekilde alt yazı dosyası istiyor olmadığı sürece açmıyor.

İndirdiğim filmde böyle bir seçenek yok alt yazı veya ses dosyası bulunmamasından kaynaklı sanırım sizin bildiğiniz farklı bir yöntem var mı peki alt yazılı olarak indirmek istiyorum fakat bir yol bulamadım.

VLC Media Player'de de aynı şekilde alt yazı dosyası istiyor olmadığı sürece açmıyor.
Hocam o zaman internette altyazısını aramaktan başka çare yok gibi görünüyor.:confused: