Detaylar
Kim cevapladı?Bunun IDM ile bir ilgisi yok. Filmi indirdikten sonra içinde farklı ses parçaları veya altyazılar varsa bunları MPC-HC ile açabilirsiniz.
Bruhistan
Başarılı
Ya da VLC media player ile.Bunun IDM ile bir ilgisi yok. Filmi indirdikten sonra içinde farklı ses parçaları veya altyazılar varsa bunları MPC-HC ile açabilirsiniz.
Eki Görüntüle 138594
Bunun IDM ile bir ilgisi yok. Filmi indirdikten sonra içinde farklı ses parçaları veya alt yazılar varsa bunları mpc-hc ile açabilirsiniz.
Eki Görüntüle 138594
İndirdiğim filmde böyle bir seçenek yok alt yazı veya ses dosyası bulunmamasından kaynaklı sanırım sizin bildiğiniz farklı bir yöntem var mı peki alt yazılı olarak indirmek istiyorum fakat bir yol bulamadım.
VLC Media Player'de de aynı şekilde alt yazı dosyası istiyor olmadığı sürece açmıyor.
Bruhistan
Başarılı
Hocam o zaman internette altyazısını aramaktan başka çare yok gibi görünüyor.İndirdiğim filmde böyle bir seçenek yok alt yazı veya ses dosyası bulunmamasından kaynaklı sanırım sizin bildiğiniz farklı bir yöntem var mı peki alt yazılı olarak indirmek istiyorum fakat bir yol bulamadım.
VLC Media Player'de de aynı şekilde alt yazı dosyası istiyor olmadığı sürece açmıyor.