Diğer indirme yöneticileri de aynı mantık, IDM kullanınca dosyalar gökten mi iniyor? Yine tarayıcıdan indiriyorsun ve indirme yöneticilerine aktarıyor seni.
Arkadaş IDM kullandığı için onu önermiş, sen de FDM kullanıyormuşsun onu öner o zaman? Gerilmeni gerektirecek bir şey yok ortada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş IDM kullandığı için onu önermiş, sen de FDM kullanıyormuşsun onu öner o zaman? Gerilmeni gerektirecek bir şey yok ortada.
Gerilmedim, yazdığı yorumun yanlış olduğunu söylüyorum. İnsanlar başka indirme yöneticileri önermiş, o da 'Benim asıl anlatmak istediğim, mümkün olduğunca tarayıcıların indirme sistemini kullanmamak ve güvenilir üçüncü kaynak indirme programları kullanmaktır.' diye saçma bir yorum atmış; bilmediği şey, her indirme yöneticisi zaten tarayıcı eklentisi ile bir şey indirirken kendi uygulamalarına yönlendiriyor.

Bende ömür boyu lisans satın aldım geçenlerde. Lacivert Bilgisayar resmi satıcısı IDM programının. Faturamıda gönderdiler mail üzerinden, sorunsuz şu anda.

Ben korsan kullanmıyorum, sadece download konusunda sistemi kaynaklarını verimli kullansın diye aldım.

Bence gayet güzel bir program. İşimi fazlasıyla görüyor.

jDownloader 2 gibi bir program varken bir tanesinin bile yanına yaklaşmaya gerek yok. İstediğiniz her sitenin içinden bir şey çekebiliyorsunuz. Plugin desteği de olduğu için yapabileceklerinizin ucu bucağı yok. İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyaları da indirir indirmez çıkartıyor sizin için.
https://claraiscute.neocities.org/Guides/jdownloader2/ (jDownloader 2 için Debloat yapma rehberi)

Aktif olarak görüyorum, fazlasıyla işimi görüyor. Onun dışında farklı bir uygulama kullanmıyorum. Bir kaçtane VIP sitelerine üyeyim tek seferde indirmek gayet güzel oluyor.

Kesinlikle. Verdiğim üyelik ücreti kuruşu kuruşuna helal olsun. Sonuna kadar hak ediyorlar. Sayelerinde saçma sitelerin 2-3 dosya indirmeye çalıştığımızdaki hız sınırlamalarıyla da uğraşmamız gerekmiyor.

Kısacası, Internet Dowload Manager'ı kullanın.
Yok.

Ben GetEmAll! kullanıyorum. Sadece bir Pale Moon eklentisi olmasına ve ayrı bir uygulama olmamasına rağmen, IDM'den bile daha hızlı indirebiliyor.

Capture.webp

Son düzenleme: