Koneko Toujou
Üstün
Arkadaşlar bass freeair olarak çalacak. Satıcıya sorduğumda Pioneer daha iyi olur dedi. Ürününü satmak için mi söylüyor tam anlayamadım. Aydınlatırsanız sevinirim.
Şöyle ki pandizotun altında tüp var. Sıfıra sıfır değil ama basınç oluşturacak kapalı bir hazne de olmaz yani. Ama belki taktıkdan sonra bakarım eğer yeterli alan olursa ek yaparım. Bu ilk mesajdaki bass modellerinden hangisi daha mantıklı? 2 kullanım amacı için de soruyorum. Bir de ayrıyeten çok kanallı bass, mid ve coaxial bağlayabileceğim bir amfi de önerir misiniz?
2.el Free Air bir bass alın. Bu basslar kabine uygun basslar Free Air çok da verimli olmaz.
Hocam İzmir içinde en ucuzlardan bir tane önerir misiniz? Ya da sıfırda en ucuz ne olur?
Direkt şunu alın diyemem çünkü piyasada çok da fazla Free Air bir sub bulunmuyor. Ha attıklarınız Free Air çalmaz mı çalar ama kabinde olduğu gibi çalmaz.
Facebook gruplarına girip araaştırın sorun derim. Şayet Free Air alınacaksa iyi bir model olması gerekiyor, 301f/302f/305f desem 2.eli bile çok yorar.
Kabindeki gibi çalmasın da hani bass olduğu anlaşılsın en azından şaseyi titrertsin. Facebook gruplarında aktif adam yok adamakıllı bilen. 2. elden bile olsa ucuz freeair bulmam lazım.
Ya şöyle söyleyeyim nasıl bir sistem kurmak istiyorsun. Bass anlaşılsın diyorsan 2500/3000₺'ye Reis'in falan Slim bassları var kabinli, bagajda çok da yet kaplamıyor. Onlarla daha iyi bir verim alırsın.
Free Air'den verim almak için gerçekten iyi bir Free Air Bass'a ihtiyacınız olmalı. Şayet bass olduğu anlaşılsın muhabbetini aracımdaki 4 oval hoparlör ile de elde edebiliyorum.
Şimdi araçta genelde yük taşındığı için illaki bagajda o bassa zarar gelecek. Arka pandizota ortaya bass yanlara mid kapılara da birer mid atarım diye düşündüm. O da çok meşakatliymiş.
Araç 92 doğan SL bu arada.
Şimdi cancazım işten gelince daha detaylı yazarım ama doğanın pandizota girecek bass o kadarlık bass olur.
Keza mid diyorsun amfi bağlayacaksın o midleri doyuracak bass şart. E midler kuru çalışıyor tiz de eklemen şart.
Ben derim kapılara bir takım güzel mid bass ekle, pandizota mid yerine 4 oval veya 2 oval, 2 20cm hoparlör aç.
Hoparlör kısımlarına birer 20cm bass ekle, güzel de ovalle şahlandır. Tabii böyle yaparsan kapılara coaxial girmen veya ön göğüse birer tiz atman gerekir.
Alacağın midlerin kalitesi de belli yani gerek yok bence. Şu anda sokaklarda dolanan piyasa araçları ve dahilleri gibi bir şey yapmana gerek yok.